reklama
DziOObek
Styczniowe mamy'06
witam dziewczyny u mnie odwrot o 180 stopni czuje sie non stop zmeczona cala mpoja energia wyleciala ze mnie niczym z przebitego balona .
Nieiwem czy to normalne ale od dwoch dni nic mi sie nie chce
ciesze sie dziewczyny ze u was wszsytko OK .
hej Niuńki!
Wpadłam do Was z ważnym pytankiem!Otóż od jakiegoś tygodnia mam dziwne uczucie przy wstawaniu lub przekręcaniu się na drugi bok strasznie brzusio mi twardnieje:|Czy Wy też tak macie????????????????????????????Nie wiem czy to wiązadła czy coś poważniejszego-dodam że na wizycie tydzień temu wszystko było ok!Nie wiem co o tym myśleć
Pozdrawiam mamuśki i ich brzusie[usta][cześć]
mARGOLCIA MAM TO SAMO, TRZEBA JUŻ UWAZAĆ A I BUCIKI CIĘŻKO ZAWIĄZAĆ, BO DZIDZIA SIĘ ROZPYCHAJEST OK, ALE JESLI MASZ WĄTPLIWOŚCI TO WIESZ---GIN. JEST PRZYGOTOWANYNA TAKIE PYTANIA
Bunia trzymam kciuki za usg, a Ty proszę za moje, tez we wtorek, już nie mogę się doczekać.Gratulacje z okazji odstawienia luteiny no i długiej (jak się domyślam) szyjki, ale z tym trzeba uważać, bo może się b. szybko skrócić, więc nie przesadzaj ze spacerami, razczej odpoczynek (jestem teoretyk fantasta, bo sama się nie stosuję, ale...)
CAŁUSY
CAŁUSY
DziOObek pisze:witam dziewczyny u mnie odwrot o 180 stopni czuje sie non stop zmeczona cala mpoja energia wyleciala ze mnie niczym z przebitego balona .
DziOObek przecież każdy ma lepsze i gorsze dni, masz do tego prawo aby pomarudzic i poczuć się beee, ale to na pewno przelotne uczucie....pozdrowionka
pogody duszka
bata
Styczniowe mamy'06
słyszę dziewuszki, ze i u was zmienne nastroje, ja ostatnio mam ogromną chęć do płaczu i jak tylko rozmawiam z mamą to płaczę, a ona biedna nie wie co się dzieje, myśli że cos źle z dzidzią, a fika piękne fikołki
usg mam w poniedziałek, mam nadzieję że maluszek dobrze się ułoży i wyjaśni jakiej jest płci
usg mam w poniedziałek, mam nadzieję że maluszek dobrze się ułoży i wyjaśni jakiej jest płci
reklama
L
lwica
Gość
Ja ostatnio tez mialam placzliwy nastroj, > czasami nie wiedzialam o co placze,ale na szczescie juz mi przeszlo
i mam nadzieje,ze nie wroci.
Wczoraj byla u mnie kolezanka z roczna dzidzia,alez ona slodkai oczywiscie przypomnienie jej porodu,naprawde mnie podnosi na duchu,twierdzi ze rodzic to moglaby nawet dzisiaj,ze nie jest to tak straszne jak niektorzy opowiadaja.
Tak wiec dziewczynki jeszcze kilka miesiecy.
Powodzenia na usg.
i mam nadzieje,ze nie wroci.
Wczoraj byla u mnie kolezanka z roczna dzidzia,alez ona slodkai oczywiscie przypomnienie jej porodu,naprawde mnie podnosi na duchu,twierdzi ze rodzic to moglaby nawet dzisiaj,ze nie jest to tak straszne jak niektorzy opowiadaja.
Tak wiec dziewczynki jeszcze kilka miesiecy.
Powodzenia na usg.
Podziel się: