reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2006

reklama
SylwiaZImie to pomysł mojej drugiej połowy na początku byłam przerażona ale powoli powoli spodobało mi się,no a jak go zobaczyliśmy cichutko powiedziałam sobie ,,mój mały Noe,, i okazało się że nawet ładnie brzmi i pasuje

No to dobrze, że Ci dobrze zabrzmiało.
Słyszałam już d kilku matek, że czasami dziecko ma wybrane imię, a po urodzeniu dostaje zupełnie inne. Podobno to się czuje i wie zaraz po urodzeniu maleństwa

Mija gratuluje powiedz mi prosze gdzie robilas USG3D i ile placilas ?
ja tez bym sie wybrala na takie cudo masz zdjecia z tego USG jakbys mogla wkleic :)
Pozsdrawiam a imie dla synka bardzo fajne :)

Dziewczyny,a ja mam troszke inny problem.
Dzisiaj w nocy spalam niecale 2 godziny,okropnie rwaly mnie nogi,jezeli znacie jakies rady to pomozcie.

Mija gratuluje synka!!!!

Zazdroszcze usg u mnie nie ma takiego.POzdrawiam

Lwica slyszalam ze na skurcze dobre pomidory, ale nie gwarantuje.Pozdrawiam

Magialenna całe szczęście że dobrze się skończyło.
Też bym poszła na takie USG, ale chyba u nas nie ma. Pewnie do Gdańska trzeba by było się wybrać...
Może coś wiecie?

hej Niuńki!
Wpadłam do Was z ważnym pytankiem!Otóż od jakiegoś tygodnia mam dziwne uczucie przy wstawaniu lub przekręcaniu się na drugi bok strasznie brzusio mi twardnieje:|Czy Wy też tak macie????????????????????????????:(Nie wiem czy to wiązadła czy coś poważniejszego-dodam że na wizycie tydzień temu wszystko było ok!Nie wiem co o tym myśleć:(
Pozdrawiam mamuśki i ich brzusie[usta][cześć]

reklama
Do góry