Dzieki dziewczyny co do luteiny to mi lekarz powiedzial ze jak mial pomoc to juz pomogla, a teraz juz nie ma na nic wplywu. Co do spacerow i humorow to ja tez jestem wiecznie zmeczona ja dziewczyny prawie nigdzie nie wychodze jak juz cos to samochodem na zakupy, ale dzis sie postanowilam zmusic do spaceru bo taka piekna pogoda ze az szkoda.Pozdrawiam
reklama
Izabelka
Oski i Wercia
Hej hej!
Ja dzisiaj na wesoło
przeżyłam pierwszy dzień pracy poszło!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dzidzia lubi się uczyć angielskiego ;D kopała na znak że kuma
ale dobrze że weekend!!!
Milego dnia i wypoczynku!!!!!!!!!!!!!
buziaczki dla maleńkich stópek
Ja dzisiaj na wesoło
przeżyłam pierwszy dzień pracy poszło!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dzidzia lubi się uczyć angielskiego ;D kopała na znak że kuma
ale dobrze że weekend!!!
Milego dnia i wypoczynku!!!!!!!!!!!!!
buziaczki dla maleńkich stópek
Oj dziewczyny cos we mnie dzis wstapilo.Wstalam rano posprzatalam u siebie babci i wujaszka, potem kleilam pierogi w miedzyczasie gotowalam mezusiowi ulubione danie "chili" potem musialam pierogi ugotowac dla calej rodzinki ehh moja mam po godzinie mowi dziecko daj sobie spokuj, a ja nie dopiero teraz odpoczywam, ale chyba tego bylo mi trzeba bo jakos sie tak milo robi na serduszku jak czujesz sie potrzebna.Pozdrawiam mamusie i ich piekne brzusie
reklama
Kasia178
Fanka BB :)
Melduję się po paru dniach przerwy, internet nam zaszwankował
My z Dzidzią też jesteśmy po pierwszych dniach w pracy po wakacyjnej przerwie. Moja dzidzia za to słucha ciągle języka polskiego, ciekawe czy po kilku lekcjach dziennie nie ma jeszcze dość?
Pozdrawiam mamusie i brzusie!!
My z Dzidzią też jesteśmy po pierwszych dniach w pracy po wakacyjnej przerwie. Moja dzidzia za to słucha ciągle języka polskiego, ciekawe czy po kilku lekcjach dziennie nie ma jeszcze dość?
Pozdrawiam mamusie i brzusie!!
Podziel się: