Hej Mamusie!
Umnie dalej horubsko, antybiotyki biore, ale bez pzrekonania
Dziewczyny - ja mam termin na 26 stycznia i jeszcze nie poczułam swojego maleństwa, co mnie trszokę smuci, choc wiem ze to jeszcze za wczesnie...
Aniołek - Ty na kiedy masz termin porodu?co do snów ja mam podobnie. Sniło mi sie dzis np. ze brzuch urusł mi tak strasznie ze nie dałam rady obiąc go w zaden sposób i wygladałam jak napompowany ogromny balon (i boje sie ze to bedzie jawa
) A zjedzeniem mam gorzej, bo mało jem, i nie mam ochoty nazadne frykasy - choc dzis postanowiłam robic rogaliki z dzemem
wiec jak macie ochotę zapraszam!
nausea - u mnie jest podobnie z nogami, wczoraj z mezem jak łazilismy po sklepach okazało sie ze baletli w rozmiarza 40 (a zawsze nosze 38) sa bardzo dobre - dla mnei zgroza!Widzę, ze zaczoł mi rosnąc bardzo szybko brzuch a nie mam ciuchów na ciązę - dzis postanowiąłm wybrac sie na zakupy i latanie po szmateksach - moze uda sie znalezc cos fajnego. Wczesniej kupiąłm sobie sliczną sukieneczke-ogrodniczkę ze sztruksu, nowiutka,za 20 zł i naprawde ładnie w niej wygladam
ateraz potrzebuje spodni. Maz był w lider prise -sa tam fajne (fakt ze męskie) spodnie bojówki po 20 zł, wiec ide dzis zobaczyc czy bedą ok.
Izabelka - dzieki za pozdrowienia.Staram sie nie martwic o dzidzię, ale jest mi troszkę ciezko - jak siedze bez pracy i nie mam az tyle zajec co zwsze to mysle
Ale smucic sie dzis nie bede!
Pozdrawiam Wszystkie Mamusie!I zmykam na sniadanie!