reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

STREETCOM - testujemy...

Do mnie też dotarła ta przepyszna owsianka i mojemu m też przypadała do gustu , część już rozdałam i czekam na opinie żeby raportować :)

reklama
Hej dziewczyny, pisze odnośnie mleczka GeRber , MOJA HANULA jast niedawno na mm i dawałam jej Bebiko, niby je ok ale znacznie zmieniła sie konsystencja i ilość kupek, lekarz kazała wyprobować inne mleko , ale z probiotykami. I wyobraźcie sobie ,że wszystko wrociło do normy(zawartośc pieluszki). Tylko co do ceny kiepsko Bebiczko znacznie tańsze niż Gerber.........Ech :eek:

kasieńka jeśli Gerber podchodzi bardziej Hani to przy nim zostań; jeśli chodzi o ceny mlek to pocieszę Cię,że ja jeszcze niedawno kupowałam mleko,które kosztowało w niektórych aptekach prawie 40zł. za puszkę:szok:

A ja wypełniłam 2 nowe ankiety i mam nadzieję,że tym razem dostanę się chociaż do jednej kampanii :)

Ja poki ,co nie dostałam się do zadnej kampani , nie wiem co źle robię:no:. Ostatnio byla dotyczaca proszku, ciekawe, ale odpowiedzi zadnej poki co:crazy:

ja tez wypelnialam odnosnie proszku i dostalam wiadomosc zeby potwierdzic adres do testowanioa granulek do prania.. ale pewnie znowu potwierdze a mimo to sie nie zalapie

huraaaaaa wyślą nam paczuszke z kaszkami nEstle :) chociaz raz coś mi wyślą :-)

reklama
Do góry