reklama
spring
Szczęścia dwa :)
Spring ale mleko Gerber należy rozpuszczać w temperaturze koło 37 stopni ze względu na kultury bakterii a to jest letnia woda i faktycznie dość trudno się rozpuszcza w takiej
Nie miałam na myśli gorącej wody tylko troszkę cieplejszej-tak ok. 40 stopni;-)
Pabella przyznam,że z mieszaniem tego mleka jest trochę zachodu,ale na razie nie mamy wyjścia. Od przyszłego tygodnia próbujemy mm 2 . Zobaczymy,czy refluks dał za wygraną czy nie
Spring ja wiem , mi chodziło tylko o to że to musi być na tyle niska temperatura że trudno się w takiej rozpuszcza
Pabella u mnie z tym rozpuszczaniem to jest tak że robią się grudki jak za krótko wstrząsam A tak to ładnie się rozpuszcza .Ostatnio znalazłam w domu taki mini mikser coś w tym stylu :
i nawet się spisuje muszę powiedzieć , używam go jak zagęszczam mleko .A co do Bebiko podawałam dość długo i nie raczej beznadziejnie się rozpuszczało zawsze były jakieś grudki to już Bebilon się lepiej rozpuszczał .
Pabella u mnie z tym rozpuszczaniem to jest tak że robią się grudki jak za krótko wstrząsam A tak to ładnie się rozpuszcza .Ostatnio znalazłam w domu taki mini mikser coś w tym stylu :
i nawet się spisuje muszę powiedzieć , używam go jak zagęszczam mleko .A co do Bebiko podawałam dość długo i nie raczej beznadziejnie się rozpuszczało zawsze były jakieś grudki to już Bebilon się lepiej rozpuszczał .
dostałyśmy do testowania Johnson's Baby czy ktos jeszcze go testuje??
jestem pod wrazeniem ilosci probek oraz ilosc produktow dla ambasadorki
spring
Szczęścia dwa :)
dostałyśmy do testowania Johnson's Baby czy ktos jeszcze go testuje??
Oj Ewe, zazdroszczę Ja się nie załapałam na tę kampanię Podeślij no trochę tych próbek:-)
Oj Ewe, zazdroszczę Ja się nie załapałam na tę kampanię Podeślij no trochę tych próbek:-)
no problem jak cos pisz na PW
truskawkaM
Zaangażowana w BB
oj ja tez zazdroszczę testowania JJ
reklama
My też Więc mamy dwie kampanie na raz: G i JJ.
i my i my tez