reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

STREETCOM - testujemy...

Spring ale mleko Gerber należy rozpuszczać w temperaturze koło 37 stopni ze względu na kultury bakterii a to jest letnia woda i faktycznie dość trudno się rozpuszcza w takiej :)
 
reklama
Spring ale mleko Gerber należy rozpuszczać w temperaturze koło 37 stopni ze względu na kultury bakterii a to jest letnia woda i faktycznie dość trudno się rozpuszcza w takiej :)

Nie miałam na myśli gorącej wody tylko troszkę cieplejszej-tak ok. 40 stopni;-)

Pabella przyznam,że z mieszaniem tego mleka jest trochę zachodu,ale na razie nie mamy wyjścia. Od przyszłego tygodnia próbujemy mm 2 . Zobaczymy,czy refluks dał za wygraną czy nie:eek:
 
Spring ja wiem , mi chodziło tylko o to że to musi być na tyle niska temperatura że trudno się w takiej rozpuszcza :)

Pabella u mnie z tym rozpuszczaniem to jest tak że robią się grudki jak za krótko wstrząsam :) A tak to ładnie się rozpuszcza :).Ostatnio znalazłam w domu taki mini mikser coś w tym stylu :

2u6g3r4.jpg i nawet się spisuje muszę powiedzieć , używam go jak zagęszczam mleko :).A co do Bebiko podawałam dość długo i nie raczej beznadziejnie się rozpuszczało zawsze były jakieś grudki to już Bebilon się lepiej rozpuszczał :).
 
reklama
Do góry