reklama
To i ja przyznaję, JJ dostaliśmy teraz a Gerbera to już jakieś 4 miesiące temu dostałam, podałam Gerbera Zosi tylko raz i nie zauważyłam różnicy z bebilonem. Nie chciałam za bardzo jej zmieniać mleka i dla tego z jednego opakowania zrobiłam pyszne ciasto a resztę rozdałam. No mnie próbki nie powaliły, taki standard ss a jak tak myślę to mamy już 4 kampanię był Gerber, Pampers, Żywiec no i teraz JJ.
madiu
Fanka BB :)
a ja mam pytanie bo założyłam sobie tam konto no i dostałam ankiete o mm a teraz przyszło mi żeby potwierdzic adres do wysyłki mleka bebiko 3 i tak się zastanawiam to normalne? chodzi mi o to ze mały zani,m przejdzie na 3 to jeszcze troszke czasu minie i ze kampania startuje we wrześniu...... oni tak z wyprzedzeniem to wszystko planują czy ja czegoś nie rozumie? i czy potwierdzenie adresu wiąże się z tym ze sie załapałam na kampanie?
Ewi82
madiu we wrześniu 2012? Ja zawsze jak potwierdzałam adres to potem dostawałam paczkę ale zaznaczają że potwierdzenie adresu nie jest równoznaczne z uczestnictwem w kampanii. A może Bebiko 3 jest od 9 miesiąca bo chyba są i takie mleka od 9 miesiąca. A Twojemu maluchowi do 9 miesięcy niewiele brakuje.
Moja Hania wypiła już całego Gerbera Bóli brzucha nie ma, alergii też nie zauważyłam. Mleko dobrze się rozpuszcza i ma długą wygodną miarkę. Mleczko znika szybko więc chyba jej smakuje.
Dziewczyny czy któraś z Was po testowaniu Gerbera zdecydowała się już przy nim pozostać?
Johnson też używamy i narazie jesteśmy zadowoleni. Nie zauważyłam żadnych wysypek ani alergii. Mleczko super pachnie. Skóra po nim jest delikatna i gładka. Kremu na odparzenia używam przy każdej zmianie pieluchy i wszystko jest ok. Tyłeczek zdrowy Żel jak żel, nie zauważyłam jakichś szczególnych działań. Myje jak każdy inny.
Moja Hania wypiła już całego Gerbera Bóli brzucha nie ma, alergii też nie zauważyłam. Mleko dobrze się rozpuszcza i ma długą wygodną miarkę. Mleczko znika szybko więc chyba jej smakuje.
Dziewczyny czy któraś z Was po testowaniu Gerbera zdecydowała się już przy nim pozostać?
Johnson też używamy i narazie jesteśmy zadowoleni. Nie zauważyłam żadnych wysypek ani alergii. Mleczko super pachnie. Skóra po nim jest delikatna i gładka. Kremu na odparzenia używam przy każdej zmianie pieluchy i wszystko jest ok. Tyłeczek zdrowy Żel jak żel, nie zauważyłam jakichś szczególnych działań. Myje jak każdy inny.
Ostatnia edycja:
Bebiko 3 jest po roku, bo używaliśmy.
Ja testuję na moim gerbera, czasem dostanie flachę zamiast cycka,jestem zadowolona, choć wcale po nim nie śpi dłużej niż po moim. nie zostane jednak przy nim. Mały po skończeniu karmienia będzie jak starszy na Bebiko. Bardzo sobie chwaliłam to mleko
Kosmetyków Johnsona uzywałam i przy Piotrusiu i przy Bartku, były bardzo dobre. Jednak zmieniłam małemu jakiś czas temu kosmetyki na Nivea i uważam, że są lepsze: wydajniejszy, gęstszy żel,mleczka wystarczy odrobinka, a ciałko jest nawilżone i świetnie nasmarowane, wygodny dozownik i według mnie żel jak i mleczko ładniej pachną.
Ja testuję na moim gerbera, czasem dostanie flachę zamiast cycka,jestem zadowolona, choć wcale po nim nie śpi dłużej niż po moim. nie zostane jednak przy nim. Mały po skończeniu karmienia będzie jak starszy na Bebiko. Bardzo sobie chwaliłam to mleko
Kosmetyków Johnsona uzywałam i przy Piotrusiu i przy Bartku, były bardzo dobre. Jednak zmieniłam małemu jakiś czas temu kosmetyki na Nivea i uważam, że są lepsze: wydajniejszy, gęstszy żel,mleczka wystarczy odrobinka, a ciałko jest nawilżone i świetnie nasmarowane, wygodny dozownik i według mnie żel jak i mleczko ładniej pachną.
Ostatnia edycja:
Ewi Ja raczej też nie zostanę przy mleku Gerber bo mój synek się nim nie najada budzi się po nim częściej niż po poprzednim :/ A miarka faktycznie poręczna bo długa . Ale jeszcze nie podjęłam ostatecznej decyzji
Madiu ja też jak wypełniałam ankietę do Gerbera to też pamiętam że pisało o lipcu coś a był wrzesień Trzy dni później dostałam informację że się za kwalifikowałam . Teraz nie dawno wypełniałam jakąś ankietę i nie było potwierdzenia adresu i żadnej informacji też
Scarletka ja też używam kosmetyków Nivea Baby i jestem zachwycona J&J to dobre kosmetyki ale dla mnie stanowczo za drogie :/
Madiu ja też jak wypełniałam ankietę do Gerbera to też pamiętam że pisało o lipcu coś a był wrzesień Trzy dni później dostałam informację że się za kwalifikowałam . Teraz nie dawno wypełniałam jakąś ankietę i nie było potwierdzenia adresu i żadnej informacji też
Scarletka ja też używam kosmetyków Nivea Baby i jestem zachwycona J&J to dobre kosmetyki ale dla mnie stanowczo za drogie :/
Ostatnia edycja:
Sfora.pl - Uważaj! Kosmetyki tej znanej firmy wywołują raka - Świat nie wiem co o tym myslec
Ostatnia edycja:
krowkabordo
uuuuu uuuuu
reklama