reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

STREETCOM - testujemy...

Ja napisałam do streetcomu w tej sprawie i odpisali mi że to wysłanie adresów majlowych znajomych. Więc ja im nic nie wysyłam...

reklama
Halo, jak tam testujecie coś?? My dostaliśmy dziś zestaw klocków LEGO DUPLO do testowania, w zestawie są też ulotki do rozdania znajomym

Ja miesiąc temu testowałam produkty spożywcze pakowane w opakowania Tetrapak a teraz też w poniedziałek dotarły klocki lego Duplo , mały zachwycony mimo że ma i klocki plastikowe i drewniane to te robią furorę :).
AnCia93 tak z ciekawości też dostaliście zestaw startowy do ciągnięcia ?

tak też dostaliśmy ten zestaw. Ale niestety dla Wiktora jest to taka sobie zabawka, musi pewnie odstać swoje jak inne zabawki. On lubi i klocki i samochody, ale tym mało się zaciekawił... :-(
patris a to ciekawe, że miałaś ostatnio miesiąc temu coś testowaliście, my ostatnio kaszki nestle ponad rok temu, Wiesz od czego to zależy? Też chcielibyśmy częściej coś testować.
A może ty wysyłałaś pocztą do nich to potwierdzenie o danych czy coś takiego

Ostatnia edycja:
AnCia93 owszem wysyłałam potwierdzenie pocztą ale nie wiem czy to ma jakiś wpływ bo ostatnio testowałam owsiankę a po tem chyba z 10 miesięcy przestoju miałam i dopiero te dwie kampanie mi dali.Mój się codziennie nim bawi :) może na drugie urodziny do kupię mu jakiś dodatkowy zestaw po myślę nad tym :)

my mamy zestaw ,,tomek i przyjaciele" ciuchcie i jeden wagon i tam było dodatkowo kilka zwierzat i klocki one nie są z lego tylko podróbka jakaś chińska, ale te zaczepy co są w tym pojeździe lego pasują do naszej ciuchci i klocki też, więc juz JA mam czym się pobawić, bo Wikuś nadal nie jest zainteresowany tym zestawem :D

Czy któraś z Was dostała się do kampanii Somersby?? Waham się z akceptacją, bo nie umiem sobie wyobrazić na czym może polegać testowanie piwa hahahaha :p

reklama
malina ja sie dostalam, to moja pierwsza kampania, a najlepsze jest to, ze testowac beda wszyscy w kolo tylko nie ja:p Ale na szczescie mialam juz kiedys okazje je pic wiec wiem co i jak:p Paczki zawieraja 24 butelki piwa, jak dla mnie szok, ze tak duzo. Ale tak jak pisalam to moja pierwsza kampania wiec moze to dla streetcomu norma:)

Do góry