reklama
asiulka918
mama Wojtusia-Lutówka2011
Hej dziewczyny a ja mam taki pytanko czy na streetcom trzeba wyslac takie oswiadczenie zeby cos testowac??
Pozdrawiam
Hej, ja musiałam wysyłać oświadczenie i to 2 razy bo za pierwszym razem gdzieś zaginęło ;/
Załapaliśmy się na testowanie J&J ale czekamy na paczkę, a na gerbera nie mielismy szans bo jesteśmy na Pepti.
Pozdrowienia dla wszystkich mamuś
Hej dziewczyny my też testujemy Gerbera. Wcześniej mój mały dostawał Bebiko tylko na noc i było ok ostatnio wieczorem podałam mu gerbera zjadł i zasnął po pół godzinie obudził się marudny wyjęłam Go z łóżeczka i zwymiotował dosyć sporo po czym poszedł spać. Myślałam że to jednorazowy incydent. Przez kolejne 2 noce podawałam mu sprawdzone Bebiko i było wszystko ok. Zrobiłam drugie podejście do Gerbera i znów to samo. Czy któraś z Was też tak miała?
Dodam że jest to moja pierwsza kampania i do tego spalona.
Nie wiem jak ma wyglądać mój raport bo jak mam zachwalać coś co moim zdaniem jest nieodpowiednie?
Dodam że jest to moja pierwsza kampania i do tego spalona.
Nie wiem jak ma wyglądać mój raport bo jak mam zachwalać coś co moim zdaniem jest nieodpowiednie?
truskawkaM
Zaangażowana w BB
zadaniem ambasadora nie jest zachwalanie, tylko wyrażanie swojej opini nie zawsze musi byc pozytywna, pozatym każdy dzidzius reaguje inaczej- Twojemu zdecydowanie się nie spodobało,ale innym pasuje
Też testuje to mleko i u mnie akurat nie ma problemów , mały zjada chętnie i nie ma żadnych dolegliwości Za to Bebiku mi fontanny puszczał dlatego mu zmieniła na inne . Gerber ładnie pachnie dobrze się rozpuszcza no i zachwyciła mnie długa poręczna miarka Nie musisz zachwalać , w instrukcjach pisze że ma się mówić co się myśli i nie oczekują zachwalania ,przecież możesz rozmawiać z mami innymi i mówić co ty o tym myślisz i zbierać opinie innych mam. Dla nich każda opinia jest cenna za równo pozytywna jak i negatywna .Te kampanie mają być szczere bo dzięki temu Gerber może ulepszyć swój produkt.:-). My nie mamy tego sprzedawać , tylko zbierać opinie i ewentualnie uświadamiać nie świadomych o istnieniu takiego mleczka
reklama
Nie przeszło mi przez myśl żeby sprzedawać to mleko a tak się poczułam jakby ktoś mnie o to oskarżał. Na allegro jest już pełno paczek ambasadorek dla mnie to zarobek żaden i szkoda by mi było czasu nawet na wystawienie aukcji.
Mleko oddam innej mamie której dzidziusiowi posmakowało.
Mleko oddam innej mamie której dzidziusiowi posmakowało.