reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

stosunek przerywany

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
A myślicie że są jeszcze szanse że jednak dostanę miesiączkę? :( Niech obejdzie się bez sarkazmów i jakiś dogryzek. Naprawdę się boje.

Dobra juz bez żartów, skoro masz regularne cykle i stosunek odbył się w dni niepłodne jak sama napisalaś, to jak masz być w ciąży? Rozumiem że jesteś teraz w nerwach itp no ale na logike... ah gdyby to było takie proste zachodzić w ciąże...

reklama
Dobra juz bez żartów, skoro masz regularne cykle i stosunek odbył się w dni niepłodne jak sama napisalaś, to jak masz być w ciąży? Rozumiem że jesteś teraz w nerwach itp no ale na logike... ah gdyby to było takie proste zachodzić w ciąże...
opinie są tak podzielone że sama nie wiem co myśleć, niektóre dziewczyny piszą że to niemożliwe, bo bez wytrysku i dni niepłodne a później czytam komentarze że to możliwe i że kogoś przyjaciółka tak zaszła w ciąże. Wiem, że jak teraz się denerwuje to tez pewnie nie działa na moją korzyść. Ale mam dopiero 19 lat i to nie jest odpowiedni moment. Wiadomo że muszę odpowiadać za swoje zachowanie, ale jednak.. wolałabym teraz nie być w tej ciąży :(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry