reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stopa końsko-szpotawa

kalinka - ja tez wolę się nie wypowiadać na temat nfz; ludzie co tam pracują - porażka reszta -brak słów.

aga - doskonale Cie rozumiem, czułam podobnie a Ty na pewno podwójnie z racji bliźniaków. Trzymaj się ! Powiem Ci, że spotkałam wiele rodziców co przyjeżdzało do niego z innych miast. I niestety okazywało się, że dzieci były źle leczone :( Oczywiście Tobi tego nie życzę ale każdemu radze jak ma tylko możliwość a ma obawy niech skonsultuję to z innym lekarzem.
Jedna mama opowiadała mi, że gdyby wczśniejszy lekarz leczył jej córkę tak jak nasz to miała by juz nóżk wyleczoną , bo miała małą wadę.... :(

reklama
Dziewczyny to jak wygladaja buciki Waszych dzieciaczków ? macie gdzieś linki do tego ustrojsttwa :) Nasza szyna była sprowadzana z Hiszpani. Czekaliśmy na nią miesiac :/ Zapłaciłam 350 zł a reszte nfz. Nie płaciłam za całość. U nas szyna kosztuje 260 z buciki 540 :) Po pieczatki do nfz wysłałam mojego tate on jest tak samo bojowo nastawiony jak i ja :) Pani najpierw nie chciała nam w ogóle podsteplowac bo stwierdziła, ze jest zle wypisane skierowanie (debil) i moj tata do mnie dzwonil i ja tłumaczyłam głupiej małpie co to sa za buty !! :/

DSC01202.JPG
MAGDA PODAJ ADRES MEILA TO WYSLE CI FOTO BO NIESTETY NIE WIEM JAK TUTAJ DODAC.

Kalinka Twojego brzdaca buciki sa fajniejsze bo zapinane jak sandałki a mojej Ani za rzepy. Nie sadze zeby to długo wytrzymalo :(

Magda no nasze sa o tyle lepsze, ze fakt zapinane jak sandal. chociaz jeden pasek tez sie urwal i musieli mi doszyc :)
a ja ieraz mu odepne i spi w samych butach bez szyny bo jak zapomne to i zasne to tak spi :)
a te buty co wy macie to troche ten kto je wymyslil to nie pomyslal, zeby je zapinane na rzepy robic gdzie to zapiecie musi byc ciasne :)

reklama
no własnie jestem ciekawa jak długo to wytrzyma. Na całe szczescie Ania zdejmuje bucik ze zdrowej nozki a na chorej ładnie sie trzyma :) takze nie panikuje tym bardziej, ze lekarz tez powiedzial, ze mam sie tym nie przejmowac :)

Do góry