reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stopa końsko-szpotawa

Skonsultuję to z innym ortopeda a nawet kilkoma i zobaczysz czy wszyscy bd na jedno kopyto czy któryś faktycznie pomoże a jeżeli nie to wtedy spróbuj do Wiednia trzymam kciuki bd dobrze

Napisane na XT1562 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja właśnie przez to wrzucanie wszystkich polskich lekarzy do jednego worka nie lubię grupy na fb. Ale karmila77 patrząc na efekt po ponad rocznym leczeniu to szkoda słów. Mogli od razu powiedzieć że nie wiedzą jak leczyć, a ty byś znalazła innych. A jak się córci chodzi? Jutro postaram się zrobić zdjęcie jak to wygląda u nas po rocznym leczeniu.

1506544541-aaaaaa.jpeg
u nas obecnie wyglądają stopki tak tu akurat jedną ale jutro postaram się zrobić zdjęcie obu

Córci się w zasadzie nie chodzi. Jedynie krokiem odstawno-dostawnym przy kanapie, zazwyczaj na boso lub w skarpetach abs. W ortezach jest całkiem powykrzywiana. Na wizycie w sierpniu usłyszałam :opanujcie najpierw chodzenie. Tak, jak wspomniałam, od momentu, gdy przyjechałam z ortezami do domu, mam wrażenie, że nie postawi w nich kroku nigdy.

Wstąpiłam na forum fb i faktycznie tylko Wiedeń. Ryją troche beret rodzicom takim jak ja. Mam mieszane uczucia po kontakcie z tamtymi rodzicami :/

A mówiłam ...spróbuj z Poznaniem najpierw osobiście widziałam jak około 2.5letniemu chłopcu gipsowali nóżki bo cały czas twierdzili że nie potrzeba gipsów że rehabilitacja wystarczy wkoncu rodzice przyjechali do poznania i tam dr shadi niewiele czy dobrze napisałam zaczął gipsowanie więc naprawdę warto zadzwonić umówić wizytę wziasc wszystkie dokumenty dotychczasowego leczenia i pojechać na konsultacje do szpitala degi na ul 26czerwca

Karmila77 widziałam ze tam się strasznie rzucili i tylko ten Poznań i Wiedeń. Widzialam ze ktoś chciał Ci jakieś info o lekarzu z okolicy na priv wysłać. Może z kimś uda się skonsultować przed poznaniem ☺. Ja co do Wiednia to jedyne co by mnie skłonilo do wizyty tam to gdyby w Polsce proponowali mi tylko zamiast leczenia operacje. A tak póki co kestem zadowolona z leczenia i nie uważam ze istnieje tylko jeden lekarz który się zna.

reklama
Do góry