reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

Endokrynolog od razu mnie ostrzegła że drogie tabletki ale mnie też pocieszyła, że prolaktyna jest minimalnie podwyższona i że pewnie zależy od mojego stresu.
Dostałaś dostinex ten najdroższy ale mega skuteczny 1 tabletka wychodzi 35 zł ! Za op w zależności ile tabletek ci przepisał wyjdzie ci nawet 200zl to jest na prolaktyne jeszcze lepszy lek niż ja mam

reklama
Dziewczyny zauważyłam coś dziwnego a możne jednak dla was to normalne. Mam w jednym miejscu bardzo twarde miej więcej po lewej stronie pęcherza prawie przy kości miedniczej a po drugiej strony bardzo miękko nie wiem o co chodzi a od kilku dni pobolawaly mnie jajniki
Zdjęcie poglądowe z Google bo nie wiem jak to wytłumaczyć

Załączniki

• IMG_20200123_111601_655.jpg
    IMG_20200123_111601_655.jpg
    99,3 KB · Wyświetleń: 51
Hej, u mnie ponoć owulacja się przesunęła. Wczoraj były kolejne przytulanki i miałam w środku mokro. Dziś najpierw głowa zaczęła mnie boleć, później nagle dostałam rozwolnienia. Temperatura na teraz 36.64. Dziwnie się czuję.

Endokrynolog od razu mnie ostrzegła że drogie tabletki ale mnie też pocieszyła, że prolaktyna jest minimalnie podwyższona i że pewnie zależy od mojego stresu.
Daria dobrze wyczytałam z twojej kartki masz hiperprolatynemie ja też to mam . Tzn PRL wzrasta u mnie tylko pod wpływem stresu i wtedy jak mam mierzona PRL to wychodzi źle . Ale ja już jestem taka osoba i nie da się tego zmienić

reklama
No tak zgadza się, pokazalam wszystkie wyniki PRL które miałam i pani endo stwierdziła, że są to zmiany przy stresie a nie żadne tragiczne no ale niestety coś tam blokują. A Ty unormowalas wynik?
Daria dobrze wyczytałam z twojej kartki masz hiperprolatynemie ja też to mam . Tzn PRL wzrasta u mnie tylko pod wpływem stresu i wtedy jak mam mierzona PRL to wychodzi źle . Ale ja już jestem taka osoba i nie da się tego zmienić

Do góry