reklama
No w miarę mam ok teraz od paru mies a PRL na ta chwile nie wiem chyba ok ale tego nie wiem na 100%No tak zgadza się, pokazalam wszystkie wyniki PRL które miałam i pani endo stwierdziła, że są to zmiany przy stresie a nie żadne tragiczne no ale niestety coś tam blokują. A Ty unormowalas wynik?
Daria życzę Ci powodzenia w następnym cyklu ja dziś byłam nie do wytrzymania tzn sama ze sobą nie umiałam sobie poradzić nawet w pracy łez nie mogłam powstrzymać zwalajac na produkt na rzęsy na porost rzęs ze nowy kupiłam i tak mnie szczypie.1 dc mamy to [emoji2320]
Ogólnie taki mnie kryzys wziął ja tak mam jak okres przychodzi i z 3 dni i tak reaguje ze znowu nic szlak mnie trafi .
Daraa_94
Fanka BB :)
A ja dziś jestem zadowolona i dziwnie spokojna i z czego się cieszyć znowu się nie udało [emoji2356] jedyna nadzieja w tych tabletkach. Za 3 tygodnie robię krew mocz badania i 13 lutego do nowego gina.Daria życzę Ci powodzenia w następnym cyklu ja dziś byłam nie do wytrzymania tzn sama ze sobą nie umiałam sobie poradzić nawet w pracy łez nie mogłam powstrzymać zwalajac na produkt na rzęsy na porost rzęs ze nowy kupiłam i tak mnie szczypie.
Ogólnie taki mnie kryzys wziął ja tak mam jak okres przychodzi i z 3 dni i tak reaguje ze znowu nic szlak mnie trafi .
Póki co mam takie brązowe plamienia ale czekam aż się rozkręci.
U mnie chyba taki kryzys był w listopadzie... To była masakra.
Verona26
Kochana ja jestem pewna że po uregulowaniu hormonów od razu znajdziesz! [emoji173]
A ja dziś jestem zadowolona i dziwnie spokojna i z czego się cieszyć znowu się nie udało [emoji2356] jedyna nadzieja w tych tabletkach. Za 3 tygodnie robię krew mocz badania i 13 lutego do nowego gina.
Póki co mam takie brązowe plamienia ale czekam aż się rozkręci.
U mnie chyba taki kryzys był w listopadzie... To była masakra.
Wesoła_Aga
1 dc mamy to [emoji2320]
Jednak przyszła... szkoda.
Nie ten cykl to kolejny! Cycki do przodu i walcz dalej.
A mi dajcie jakiegoś kopa w tyłek, bo moja nadzieja gdzieś przepadła...
Daraa_94
Właśnie w tym cyklu tak mnie cycki bolą i są ciężkie. Jeszcze jest coś brązowego okres się nie rozkręcil więc jest głupia nadzieja mimo że na teście biel [emoji2356][emoji16]
Jednak przyszła... szkoda.
Nie ten cykl to kolejny! Cycki do przodu i walcz dalej.
A mi dajcie jakiegoś kopa w tyłek, bo moja nadzieja gdzieś przepadła... [emoji20] [emoji20]
Daraa_94
Dej Boże [emoji4][emoji2960]
Kochana ja jestem pewna że po uregulowaniu hormonów od razu znajdziesz! [emoji173]
reklama
C
clothilde
Gość
.
Ostatnio edytowane przez moderatora: