reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

reklama
1 dc mamy to [emoji2320]
Daria życzę Ci powodzenia w następnym cyklu ja dziś byłam nie do wytrzymania tzn sama ze sobą nie umiałam sobie poradzić nawet w pracy łez nie mogłam powstrzymać zwalajac na produkt na rzęsy na porost rzęs ze nowy kupiłam i tak mnie szczypie.
Ogólnie taki mnie kryzys wziął ja tak mam jak okres przychodzi i z 3 dni i tak reaguje ze znowu nic szlak mnie trafi .

Daria życzę Ci powodzenia w następnym cyklu ja dziś byłam nie do wytrzymania tzn sama ze sobą nie umiałam sobie poradzić nawet w pracy łez nie mogłam powstrzymać zwalajac na produkt na rzęsy na porost rzęs ze nowy kupiłam i tak mnie szczypie.
Ogólnie taki mnie kryzys wziął ja tak mam jak okres przychodzi i z 3 dni i tak reaguje ze znowu nic szlak mnie trafi .
A ja dziś jestem zadowolona i dziwnie spokojna i z czego się cieszyć znowu się nie udało [emoji2356] jedyna nadzieja w tych tabletkach. Za 3 tygodnie robię krew mocz badania i 13 lutego do nowego gina.:)

Póki co mam takie brązowe plamienia ale czekam aż się rozkręci.

U mnie chyba taki kryzys był w listopadzie... To była masakra.

Kochana ja jestem pewna że po uregulowaniu hormonów od razu znajdziesz! [emoji173]
A ja dziś jestem zadowolona i dziwnie spokojna i z czego się cieszyć znowu się nie udało [emoji2356] jedyna nadzieja w tych tabletkach. Za 3 tygodnie robię krew mocz badania i 13 lutego do nowego gina.:)

Póki co mam takie brązowe plamienia ale czekam aż się rozkręci.

U mnie chyba taki kryzys był w listopadzie... To była masakra.

Właśnie w tym cyklu tak mnie cycki bolą i są ciężkie. Jeszcze jest coś brązowego okres się nie rozkręcil więc jest głupia nadzieja mimo że na teście biel [emoji2356][emoji16]
Jednak przyszła... szkoda.

Nie ten cykl to kolejny! Cycki do przodu i walcz dalej.

A mi dajcie jakiegoś kopa w tyłek, bo moja nadzieja gdzieś przepadła... [emoji20] [emoji20]

reklama
Do góry