reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

reklama
Nie no to by było niemożliwe. Poczytam po pracy i muszę dotrwać do rana. Ale w niedzielę była biel...
W ciąży wzrasta nagle ja przy 1szej ciąży miałam po poronieniu 2.8 a zawsze mam 1.4 a w ciąży było kolo 2 . Po poronieniu zaczęło szelec i poszło w górę . Może tak być u ciebie ale nie musi zobaczysz rano w każdym bądź razie i tak musisz dostać tabl na tarczycę bo ci za bardzo skaka.

@Daraa_94 to było w niedziele biel a teraz jest wtorek jutro mogą być bardzo mocne dwie kreski . Jeśli jesteś bo ja w 1szej ciąży miałam tak ze jeden dzień nic zero biel następny odpuscilam a następny piękne dwie kreski . To się zmienia z dnia na dzień jedli ciąża jest to ten hormon rośnie nawet 160% na dzień .

Dziękuję Ci bardzo za wsparcie [emoji4]

Ja już sama nie wiem wyjdzie że jestem zjeba... Genetycznie.

Szkoda, że nie zrobiłam bety ale nawet do głowy by mi nie przyszło
@Daraa_94 to było w niedziele biel a teraz jest wtorek jutro mogą być bardzo mocne dwie kreski . Jeśli jesteś bo ja w 1szej ciąży miałam tak ze jeden dzień nic zero biel następny odpuscilam a następny piękne dwie kreski . To się zmienia z dnia na dzień jedli ciąża jest to ten hormon rośnie nawet 160% na dzień .

Dziękuję Ci bardzo za wsparcie [emoji4]

Ja już sama nie wiem wyjdzie że jestem zjeba... Genetycznie.

Szkoda, że nie zrobiłam bety ale nawet do głowy by mi nie przyszło
Daria na spokojnie .
Ja właśnie przeglądam moje wyniki badań i tsh pare lat temu miałam 2.7 po zamieszkaniu nad morzem 1.4 spadło

Dziewczyny myślicie, że starania o pierwsze dziecko po 40 tce to juz nie za późno? Przyjaciółka dopiero niedawno poczuła, że to ten moment, na razie ma dylemat czy w ogóle zacząć, poradziłam jej brać te witaminki które ja brałam czyli mamadha, umowiła się do lekarza. To chyba jeszcze nie jest za późno żeby zostać mamą?

reklama
Do góry