Dziewczyny od dziś zaczęłam monitoring
Teraz powinnam mieć owu z lewego jajnika bo tamten miesiąc miałam z prawego ja to czuje i tez sprawdzam na usg . No to mam parę pęcherzyków nie policzyla bo były małe i było ich sporo . W poniedziałek środa piątek niedziele mam kolejne wizyty wiec się okaże !
Trafiłam na super babkę mega zamiast 15min wizyta moja trwała pelniutka godzinę. Opowiedziała mi o swojej historii z ciążą bo starała się rok i nic nagle wyczula coś w piersi i tak się tym zajęła ze zapomniała o staraniach za 2tyg dowiedziała się ze jest w ciąży udało się . Mówiła tez ze bardzo dużo dziewczyn przychodzi do niej i starają się długo jedne wakacje czy spontani ciążę bo przestały choć na chwilkę myśleć . Mówiła ze 70% kobiet blokuje sobie przysadke mózgowa jak intensywnie myślą przez co wytwarza organizm wiec kortyzolu i chamuje przysadke i dlatego nie ma prawa dojść do zapłodnienia dlatego się mówi zluzuj poslady a się uda .
Ja jak wyluzowalam bo miałam gości wtedy właśnie w ciążę zaszłam .
I co najlepsze się dowiedziałam ze facet lepszy orgazm czyli lepsze nasienie będzie miał poza kobiecą owulacja! Bo jak go kobieta nastawia ze owu idzie i trzeba się postarać to facet ma odwrotnie.
Nikt mi tak zajebiscie nie wytłumaczył tego a ja o tym wiedziałam ale ona ma do czynienia codziennie z paroma dziewczynami jest starsza a więc ma doświadczenie . Opowiadała mi o swojej najlepszej koleżance 8lat się starali zrobili in vitro bo ona nie mogła zajść w ciążę urodziła a parę miesięcy po porodzie się dowiedziała ze jest w ciąży drożej naturalnej. Ogólnie my dziewczyny nawet sobie sprawy nie zdajemy jak bardzo sobie przysadke blokuje my . Ja po przytulanka 5min po myślę juz czy się udało . Potem intensywne myślę całe 2tyg jeśli się nie udało mam złości stres nerwy to wcale nie pomaga . A najgorsze co może być to doszukiwanie się u siebie objawów 5dni po sexie. Wystarczy wejść na drugie forum staraczki 1sza połowa 2020 tam się dziewczyny same nakrecaja szukają objawów przed możliwym zagniezdzeniem juz mają nudności wymioty i nie wiadomo co jeszcze . Przed zagniezdzeniem żadnego objawu nie znajdziecie a jeśli znajdziecie to i bez ciąży byś cie go mieli np ból gardła jak dziewczyna zajdzie to mówi ze jej pierwszy objaw to ból gardła nie bo czy by była w ciąży czy nie to akurat tak się złożyło ze ja to gardło bolało.
dziewczyny ciąża przyjdzie wtedy kiedy kompletnie nie będziecie się jej spodziewać . Czyli zmęczeniem juz dacie sobie spokój . Tego wam wszystkim życzę
dziś miałam najlepsza naukę mojego życia . Fajnie tu napisać ale powymieniac zdania czy jak was dołek łapie żeby dostać powera.