Femometer taka firma kupiłam u nich testy owu 100sztuk dali mi apke na tel za free zajefajna jest bo pokazuje mi LH stężenie ile jestOk ok. A co to za apka? Ja pierwszy aż to robię. Nie znam się na tym kompletnie. Jak taki głupiec [emoji23][emoji23][emoji23] jestem w tym zielona.
reklama
Dokładnie ja sobie wklejam i mam czarno na białym kiedy miałam owu mogę się cofnąć i podglądać jak to było u mnie miesiąc temu te są z tego miesiącaTo chyba zeszyt i troche taśmy klejącej
Wesoła_Aga
Fanka BB :)
Jeju teraz patrzę - ale miałam teraz w grudniu dziwny cykl....
Od 17 do 20 plamiłam, dostałam Luteinkę na wywołanie okresu. Przyszedł 22, trwał 3 dni a potem plamiłam jeszcze do 29 grudnia. Obłęd. Eh chrzanią się te miesiączki to i pewnie pęcherzyk tez...
No nic następny cykl w marcu. A w marcu jak w garcu
Od 17 do 20 plamiłam, dostałam Luteinkę na wywołanie okresu. Przyszedł 22, trwał 3 dni a potem plamiłam jeszcze do 29 grudnia. Obłęd. Eh chrzanią się te miesiączki to i pewnie pęcherzyk tez...
Daraa_94
A luty?
Jeju teraz patrzę - ale miałam teraz w grudniu dziwny cykl....
No nic następny cykl w marcu. A w marcu jak w garcu [emoji28]
Wesoła_Aga
A luty?
Mam tylko jeden działający jajowód więc albo marzec albo przy moim szczęściu kwiecień. Ostatnio miałam owulacje dwa razy pod rząd z niedrożnego jajowodu - koszmar.
Kasiam13161
Mi cos teraz sie ostatnio pochrzanilo, mam dluzsze ale w tym roku w zeszlym 2019 to nawet nawet byly po lekach bylo ok a teraz cos sie popsulo i siee calkiem rozjechalybistatnie dwaJeju teraz patrzę - ale miałam teraz w grudniu dziwny cykl....
Daraa_94
A już gdzieś o tym pisałaś, zapomniałamMam tylko jeden działający jajowód więc albo marzec albo przy moim szczęściu kwiecień. Ostatnio miałam owulacje dwa razy pod rząd z niedrożnego jajowodu - koszmar.
Verona26
Chyba zrobię taki zeszyt. Tylko jak mój mąż to zobaczy to będzie się nabijam że jakieś osikane testy wklejam [emoji23][emoji23][emoji23]
To chyba zeszyt i troche taśmy klejącej [emoji28]
Wesoła_Aga
Chyba zrobię taki zeszyt. Tylko jak mój mąż to zobaczy to będzie się nabijam że jakieś osikane testy wklejam [emoji23][emoji23][emoji23]
A jak oni kolekcjonują gazetki z babami to jest dobrze? Nie bój się nie jeden ma coś za uszami
reklama
Annsze93
Zaangażowana w BB
@Wesoła_Aga mam podobnie z dziwnymi cyklami zawsze cykl co 28 dni, a od września zaczął się diametralnie zmieniać- strasznie się wydłużył, po@ która była 18 września, następna była dopiero 12 listopada, starania zaczęliśmy w listopadnie i ostatnia @ też spózniona 2 tygodnie- no wszystko jak na złość u mnie to wina najpewniej za wyzokiej prolaktyny, będę powtarzac wyniki, pójdę do gina po dostinex i mam nadzieję że się unormuje wszystko