reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

reklama
Jeju teraz patrzę - ale miałam teraz w grudniu dziwny cykl....
Od 17 do 20 plamiłam, dostałam Luteinkę na wywołanie okresu. Przyszedł 22, trwał 3 dni a potem plamiłam jeszcze do 29 grudnia. Obłęd. Eh chrzanią się te miesiączki to i pewnie pęcherzyk tez... :unsure:

No nic następny cykl w marcu. A w marcu jak w garcu 😅

A luty? :)
Od 17 do 20 plamiłam, dostałam Luteinkę na wywołanie okresu. Przyszedł 22, trwał 3 dni a potem plamiłam jeszcze do 29 grudnia. Obłęd. Eh chrzanią się te miesiączki to i pewnie pęcherzyk tez... :unsure:

No nic następny cykl w marcu. A w marcu jak w garcu [emoji28]

No nic następny cykl w marcu. A w marcu jak w garcu 😅
Mi cos teraz sie ostatnio pochrzanilo, mam dluzsze ale w tym roku w zeszlym 2019 to nawet nawet byly po lekach bylo ok a teraz cos sie popsulo i siee calkiem rozjechalybistatnie dwa

reklama
@Wesoła_Aga mam podobnie z dziwnymi cyklami 😣zawsze cykl co 28 dni, a od września zaczął się diametralnie zmieniać- strasznie się wydłużył, po@ która była 18 września, następna była dopiero 12 listopada, starania zaczęliśmy w listopadnie i ostatnia @ też spózniona 2 tygodnie- no wszystko jak na złość 😓u mnie to wina najpewniej za wyzokiej prolaktyny, będę powtarzac wyniki, pójdę do gina po dostinex i mam nadzieję że się unormuje wszystko

Do góry