reklama
Ale faktycznie podczas orgazmu faktycznie jest go sporo. Tam kawałek skopiowalam ze stronki o tych zelach bo dokładnie nie pamiętałam nazwy. Nspewno wytwarzasz tylko nie wychodzi na zewnątrz jest w szyjce. Nie ma czegoś takiego żeby kobieta niewytwarzala śluzu. Jeśli go nie widzi to jest wysoko ale na pewno jestJa tam w ogóle nie wytwarzam śluzu, więc chyba zostane bezdzietna
Wesoła_Aga
Fanka BB :)
Może i jest nie wiem
Verona26
A teraz wieczorem jest taki 12 dc
Dziewczyny jak już jestem głupia. Wczoraj test owu był z bardziej widoczna kreska i dziś prawie wcale jej nie ma. A śluz jakby już płodny się zaczynał. Nic z tego nie rozumiem. Zobacz załącznik 1067445Zobacz załącznik 1067446Zobacz załącznik 1067447
To są wszystkie totalnie negatywy wyślę Ci moje czekaj dla porównaniaA teraz wieczorem jest taki 12 dcZobacz załącznik 1067449
No to tak z lewej opis
5.01 W znaczy wieczór pol znaczy południe a R znaczy rano . Testy te które Ci daje moje dla przykładu tylko 6 .01 był pozytywny i na clearblue pokazały stała buźkę i mam apke na tel robie zdjęcie testu i pokazuje lh ten z 6.01 wieczorny był 190 lh
5.01 W znaczy wieczór pol znaczy południe a R znaczy rano . Testy te które Ci daje moje dla przykładu tylko 6 .01 był pozytywny i na clearblue pokazały stała buźkę i mam apke na tel robie zdjęcie testu i pokazuje lh ten z 6.01 wieczorny był 190 lh
Załączniki
Verona26
Ok ok. A co to za apka? Ja pierwszy aż to robię. Nie znam się na tym kompletnie. Jak taki głupiec [emoji23][emoji23][emoji23] jestem w tym zielona.
Verona. Tzn jeśli widzisz płodny śluz to na paskach dopiero ci może 2dni później pokazać.
reklama
Wesoła_Aga
Ok ok. A co to za apka? Ja pierwszy aż to robię. Nie znam się na tym kompletnie. Jak taki głupiec [emoji23][emoji23][emoji23] jestem w tym zielona.
To chyba zeszyt i troche taśmy klejącej