reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

reklama
@Ania7812 ja zaczęłam suplementować olej z wiesiołka w tym miesiącu, ale myślę że ptzynajmniej 3 miesiące potrzeba by zobaczyć efekty :)
Mi efekty pokazał w 2gim cyklu.
Ogólnie na ilość śluzu wpływa też ilość wypijanej wody nie herbata nie kawa tylko woda o zielona herbata .
Jednak dobra jakość śluzu płodnego to nie wszystko, aby zajść w ciążę. Równie ważna jest jakość i ruchliwość plemników. Jednym z rozwiązań są żele wspomagające zajście w ciążę jak PreFert (dawniej PreSeed) czy Conceive Plus, które wspomagają żywotność i aktywność plemników oraz ułatwiają plemnikom dotarcie do szyjki macicy. Ja mam ten conceive plus i jest super ale lepszy jest nie w tubce tylko w tych ampulkach do wstrzykiwania używam go bo mój śluz zanika w dniu owulacji mam go dużo 3dni przed a wtedy kiedy jest potrzebny znika

A w sumie wam powiem taka trochę podpowiedź mojego doktora. Jeżeli wspolzyjesz z mężem dla "conceive " no wiecie o co mi chodzi 😉 żeby plywaki znalazły się w środku .to bardzo częste jest kiedy kobieta nie ma orgazmu i wtedy mi powiedział ze dużo jego pacjentek wtedy o najważniejszym zapomina bo wtedy jest najwięcej śluzu . Cylinder orgazm przed i po lub w trakcie tez wtedy jest ten prawidłowy śluz . Lub chociaż ten jeden przed

Ania czy Wy gdzies do kliniki chodzicie? Masz monitorowanie cyklu?

Chcialabym sie dowiedziec jak najwiecej przed staraniami ;) wiec jak nie masz nic przeciwko to jezeli nie tu to Cie na priv pomecze ;)

Ania czy Wy gdzies do kliniki chodzicie? Masz monitorowanie cyklu?

Chcialabym sie dowiedziec jak najwiecej przed staraniami ;) wiec jak nie masz nic przeciwko to jezeli nie tu to Cie na priv pomecze ;)
Tak kochana chodzimy tu w UK do kliniki niepłodności nazywa się infertility clinic dużo wiem z tad mam bardzo duże doświadczenie z kliniki i w ogóle jestem tam częstym gościem który nie odpuszcza dostali juz odemnie zjebke mam budzie niewyparzona znam swoje prawa .
Jeśli będziesz mieć jakieś prywatne pytania śmiało możesz pisać priv. Również z moim GP itp wiem jak gadać do nich itp ale jeśli bym kiedyś miała mieć in vitro to tylko w Polsce w Katowicach w Serafin Clinic i tylko prywatnie bo całkowicie inaczej podchodzą oprócz tego mam lekarza z Krakowa który mi dużo pomaga przez tel i jak jest problem to daje receptę a ja odbieram paczkę a tam 12 opakowań luteiny dla przykładu . Mój lekarz lubi herbatę i whysky szkockie wiec mu daje wymieniamy się 😂. Jest dobrym specjalista i zajmuje się operacjami od kobiecych spraw .

reklama
A w sumie wam powiem taka trochę podpowiedź mojego doktora. Jeżeli wspolzyjesz z mężem dla "conceive " no wiecie o co mi chodzi 😉 żeby plywaki znalazły się w środku .to bardzo częste jest kiedy kobieta nie ma orgazmu i wtedy mi powiedział ze dużo jego pacjentek wtedy o najważniejszym zapomina bo wtedy jest najwięcej śluzu . Cylinder orgazm przed i po lub w trakcie tez wtedy jest ten prawidłowy śluz . Lub chociaż ten jeden przed

Ja tam w ogóle nie wytwarzam śluzu, więc chyba zostane bezdzietna 😅 😅

Do góry