reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

Czy któraś was była w takiej sytuacji, że wzięła tylko 5 tabletek anty? Miałam brać na uregulowanie, ale się wkurzylam i odstawilam i teraz ni okresu, ni drugiej kreski [emoji849] jak w ogóle liczyć ten cykl?

reklama
@Daraa_94 znam te uczucie- z jednej strony cieszysz się, a wewnętrznie deprecha Cię dopada :( każda z nas prędziej czy później doczeka się dzidziusia, i trzeba w to mocno wierzyć ❤

@Daraa_94 znam te uczucie- z jednej strony cieszysz się, a wewnętrznie deprecha Cię dopada :( każda z nas prędziej czy później doczeka się dzidziusia, i trzeba w to mocno wierzyć ❤
Dokładnie kobitki 😊
@Daraa_94 pomysl sobie tak niech juz wszyscy maja z rodziny a twoje najmłodsze to będzie najbardziej rozpieszczane. Jak byś miała w podobnym wieku to wszyscy by porownywali a to twoje nie robi tego bo moje juz robi 🙈 nienawidzę takich typu komentarzy. Przyjdzie kolej na nas wszystkie trzeba wierzyć a jak nie to zawsze można skorzystać z ifv

@Daraa_94 czytam wątek staraczki 2018-2020 i tam są 2 dziewczyny co miały tak samo jak ty PRL plus tsh obniżyły lekami i 2 tyg później obie zaszły w ciążę od razu jak się tylko zbije tsh to od razu ciąża także głowa do góry . Bo wtedy hormony biorą górę i ciąża. Także myśl pozytywnie

Dziwczuny moj tet owu z przed chwili. Dzis dopiero 13 dc. Czyzby owu juz sie zblizala?
20200113_195633.jpeg

Robiłam teraz wieczorem [emoji4]Przed chwila [emoji4] jest taka sama jak kontrolna [emoji4] śluz już mam płodny bo cały dzień to czuje [emoji4] Jutro zrobię rano i wieczorem też bo popołudniu nie dam rady w pracy jestem do 19 [emoji4]
Tak zbliża się kiedy robiłaś rano czy teraz z wieczora? Jutro zrób rano wieczorem możesz ewentualnie popołudniu

Już się nie mogę doczekać tego endokrynologa mam nadzieję, że coś pomoże... Jutro badanie nasienia męża znowu stres [emoji85] a mówią, że starania o dziecko są łatwe proste i przyjemne

A to też prawda, najbardziej mnie śmieszy jak dziecko jak z początku roku drugie z końca więc wiadomo, że trochę minie czasu zanim dorówna pierwszemu [emoji2356]

reklama
Dzisiaj mezowi nie odpuszcze . Myślę że ten cykl będzie jakiś krótszy skoro mam już w 13 dc mam pozytywny to może w 16 będzie owu. Także bedzie normalny A nie jak poprzedni 43 dni [emoji848]
Jak najbardziej, ciekawe jaka jutro będzie kreseczka :) myślę, że pojutrze powinna być taka jak kontrolna. Działaj kochana [emoji3531]

Do góry