reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

Robią napewno tam gdzie mają oddziały ginekologiczne. Bynajmniej u mnie w mieście nie ma z tym problemu. Zawsze możesz dopytać i zadzwonić do nich :) Szpital dyżuruje w każdy dzień. Mi też robili bete w weekend.

Jak byłam to cała kolejka na korytarzu. Jedna para to miała 3 walizki jakby jechali na 2 tyg na wczasy a kobitka nawet w ciąży nie była... i właśnie jej bete zrobili. Te walizki mnie lekko rozbawiły jak i chyba reszte kolejki ;)

reklama
U mnie kreska w poprzek
Pokaż nam kochana
20191231_163902.jpeg

@Verona26 kibicuję Ci od niedawna i z własnego aktualnego doświadczenia. Testy były negatywne. Fakt tylko 2, ale beta z dzisiaj 5,44. Czy się uda - nie wiem. Ale względnie wiem na czym stoję. Idź w czwartek i sprawdź. Dla swojego świętego spokoju.

Może dla spokoju pójdę Ale u mnie nie ma nadzieji. Najpawdopodniej 14dpo test nie pokazał nic. A w 11 i 12 dpo cień kreski... I bądź tu mądrym [emoji32]
@Verona26 kibicuję Ci od niedawna i z własnego aktualnego doświadczenia. Testy były negatywne. Fakt tylko 2, ale beta z dzisiaj 5,44. Czy się uda - nie wiem. Ale względnie wiem na czym stoję. Idź w czwartek i sprawdź. Dla swojego świętego spokoju.

Robią napewno tam gdzie mają oddziały ginekologiczne. Bynajmniej u mnie w mieście nie ma z tym problemu. Zawsze możesz dopytać i zadzwonić do nich :) Szpital dyżuruje w każdy dzień. Mi też robili bete w weekend.

Jak byłam to cała kolejka na korytarzu. Jedna para to miała 3 walizki jakby jechali na 2 tyg na wczasy a kobitka nawet w ciąży nie była... i właśnie jej bete zrobili. Te walizki mnie lekko rozbawiły jak i chyba reszte kolejki ;)
Chyba poczekam do czwartku bo i tak mam wizytę. Dzisiaj temperatura 37.0 i zgaga pali jak nie wiem co .. oby to były dobre znaki 🙂

reklama
Do góry