reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

reklama
Ja zrobiłam dwa testy i obydwa pozytywne ale myślę że to jest jeszcze wynik pregnylu który mam w organizmie. Jestem 8 dni po zastrzyku więc bardzo możliwe. W czwartek mam do lekarza i chyba oszaleje do tego czasu.

Ja dostanę na głowę przysięgam. Zrobiłam zdjęcia tego testu po wykonaniu. Dodałam do zdjęcia kontrast i co. I znów ta cholerna kreska tam jest! Mnie naprawdę odwiozę do psychika![emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] widzicie to czy ja już na serio nadaje się do leczenia? [emoji33][emoji23]Zobacz załącznik 1062308
A. Tak widzę lekki zarys kreski
B. Robienie kontrastu zdjęcia testu ciążowego to już wyższy poziom starań [emoji23]

Ja testuje jutro rano. Jak wyjdzie pozytyw to może od razu zajdę na bete bo mam po drodze do pracy tylko nie wiem jak niby przeżyje ten dzień w pracy po pozytywnym teście 😅🙈

A mnie wczoraj wieczorem to tak jakoś bolał jajniki chyba po prawej stronie że nie mogłam się uchylić normalnie, A dzisiaj już jak wstałam to tylko tak delikatnie to czuje, to chyba na okres😥😥

reklama
Mam na imię Paulina, mam 25 lat, za chwilę już 26 😂 też podjęliśmy z mężem decyzję o dziecku, ostatnio był pierwszy cykl starań. Cykle mam dosyć krótkie, 26-27 dni, zawsze co do minuty punktualne. Czekam 10 dni zobaczymy czy się uda. Trzymajcie kciuki. Wiem że to pierwszy cykl starań, ale strasznie się już nakręciłam 😔

Do góry