reklama
xcarolinex
Aktywna w BB
Dziewczyny ja dzisiaj zrobiłam betę i wynik to 11,9mlU/ml z tym że jestem 8 dzień po pregnylu i mam mieszane uczucia. Cały czas czuje klucia w jajnikach i do tego meczy mnie zgaga. Nie wiem czy to zbieg okoliczności czy faktycznie się udało i ta beta to nie jest fałszywie pozytywny wynik co myślicie ?
Daraa_94
Fanka BB :)
Nawet nie wiedziałam, że pregnyl może sfałszowac wynikDziewczyny ja dzisiaj zrobiłam betę i wynik to 11,9mlU/ml z tym że jestem 8 dzień po pregnylu i mam mieszane uczucia. Cały czas czuje klucia w jajnikach i do tego meczy mnie zgaga. Nie wiem czy to zbieg okoliczności czy faktycznie się udało i ta beta to nie jest fałszywie pozytywny wynik [emoji848] co myślicie ?
xcarolinex
Aktywna w BB
No niestety tak tylko nie wiem ile powinna wynosić beta 8 dni po zastrzyku.. staramy się od dwóch lat i ten cykl to pierwszy mój cykl w którym pęcherzyki pękły i w którym doszło do owulacji. Jeszcze jakby się udało to pełnia szczęścia! Taka niepewność jest najgorsza. Dzisiaj odpuszczam sobie alkohol bo boję się że zaszkodze ewentualnej fasolceNawet nie wiedziałam, że pregnyl może sfałszowac wynik
Daraa_94
Oby Wam się udało [emoji3531]! Lecisz jeszcze na betę na dniach?No niestety tak tylko nie wiem ile powinna wynosić beta 8 dni po zastrzyku.. staramy się od dwóch lat i ten cykl to pierwszy mój cykl w którym pęcherzyki pękły i w którym doszło do owulacji. Jeszcze jakby się udało to pełnia szczęścia! Taka niepewność jest najgorsza. Dzisiaj odpuszczam sobie alkohol bo boję się że zaszkodze ewentualnej fasolce [emoji848]
Daraa_94
Pokaż nam kochana
Negatywny niestety, nic z tego nie będzie. Zamiast okresu mam biały śluz. Bezsensu to wszystko.czekam na @.
xcarolinex
Aktywna w BB
Najchętniej bym poszla jutro i zastanawiam się czy w szpitalach robią takie badania prywatnie jak nie jutro to zrobię w czwartekOby Wam się udało [emoji3531]! Lecisz jeszcze na betę na dniach?
Wesoła_Aga
W szpitalu robią nawet za free
reklama
xcarolinex
Aktywna w BB
Bez skierowania trzeba zapłacić ale czy robią 1 stycznia ?W szpitalu robią nawet za free