reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

reklama
Dziewczyny ja dzisiaj zrobiłam betę i wynik to 11,9mlU/ml z tym że jestem 8 dzień po pregnylu i mam mieszane uczucia. Cały czas czuje klucia w jajnikach i do tego meczy mnie zgaga. Nie wiem czy to zbieg okoliczności czy faktycznie się udało i ta beta to nie jest fałszywie pozytywny wynik 🤔 co myślicie ?

Dziewczyny ja dzisiaj zrobiłam betę i wynik to 11,9mlU/ml z tym że jestem 8 dzień po pregnylu i mam mieszane uczucia. Cały czas czuje klucia w jajnikach i do tego meczy mnie zgaga. Nie wiem czy to zbieg okoliczności czy faktycznie się udało i ta beta to nie jest fałszywie pozytywny wynik [emoji848] co myślicie ?
Nawet nie wiedziałam, że pregnyl może sfałszowac wynik :o

Nawet nie wiedziałam, że pregnyl może sfałszowac wynik :o
No niestety tak tylko nie wiem ile powinna wynosić beta 8 dni po zastrzyku.. staramy się od dwóch lat i ten cykl to pierwszy mój cykl w którym pęcherzyki pękły i w którym doszło do owulacji. Jeszcze jakby się udało to pełnia szczęścia! Taka niepewność jest najgorsza. Dzisiaj odpuszczam sobie alkohol bo boję się że zaszkodze ewentualnej fasolce 🤔

No niestety tak tylko nie wiem ile powinna wynosić beta 8 dni po zastrzyku.. staramy się od dwóch lat i ten cykl to pierwszy mój cykl w którym pęcherzyki pękły i w którym doszło do owulacji. Jeszcze jakby się udało to pełnia szczęścia! Taka niepewność jest najgorsza. Dzisiaj odpuszczam sobie alkohol bo boję się że zaszkodze ewentualnej fasolce [emoji848]
Oby Wam się udało [emoji3531]! Lecisz jeszcze na betę na dniach?

reklama
Do góry