reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

reklama
Dziewczyny ja dzisiaj zrobiłam betę i wynik to 11,9mlU/ml z tym że jestem 8 dzień po pregnylu i mam mieszane uczucia. Cały czas czuje klucia w jajnikach i do tego meczy mnie zgaga. Nie wiem czy to zbieg okoliczności czy faktycznie się udało i ta beta to nie jest fałszywie pozytywny wynik 🤔 co myślicie ?

Dziewczyny ja dzisiaj zrobiłam betę i wynik to 11,9mlU/ml z tym że jestem 8 dzień po pregnylu i mam mieszane uczucia. Cały czas czuje klucia w jajnikach i do tego meczy mnie zgaga. Nie wiem czy to zbieg okoliczności czy faktycznie się udało i ta beta to nie jest fałszywie pozytywny wynik [emoji848] co myślicie ?
Nawet nie wiedziałam, że pregnyl może sfałszowac wynik :o

Nawet nie wiedziałam, że pregnyl może sfałszowac wynik :o
No niestety tak tylko nie wiem ile powinna wynosić beta 8 dni po zastrzyku.. staramy się od dwóch lat i ten cykl to pierwszy mój cykl w którym pęcherzyki pękły i w którym doszło do owulacji. Jeszcze jakby się udało to pełnia szczęścia! Taka niepewność jest najgorsza. Dzisiaj odpuszczam sobie alkohol bo boję się że zaszkodze ewentualnej fasolce 🤔

No niestety tak tylko nie wiem ile powinna wynosić beta 8 dni po zastrzyku.. staramy się od dwóch lat i ten cykl to pierwszy mój cykl w którym pęcherzyki pękły i w którym doszło do owulacji. Jeszcze jakby się udało to pełnia szczęścia! Taka niepewność jest najgorsza. Dzisiaj odpuszczam sobie alkohol bo boję się że zaszkodze ewentualnej fasolce [emoji848]
Oby Wam się udało [emoji3531]! Lecisz jeszcze na betę na dniach?

reklama
Do góry