reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

reklama
A miała któraś z was ból jajnika promieniujacy do pleców? Nie jest to jakieś bardzo uporczywe, ale odczuwalne, czasami mniej, czasami mocniej. Mam już tak od owulacji 😔 muszę czekać do środy na wizytę u ginekolog 😔

Cześć!
Mam na imię Weronika, mam 26 lat...
Podjęliśmy z mężem decyzje o dziecku. Zaczynam pierwszy cykl starań...🙃🤩
Czy są tu dziewczyny które tak jak ja chcą zacząć starać się o pierwsze dziecko?
Ja dopiero rozpoczynam tą przygodę i mam nadzieję że nie potrwa długo i szybko zaowocuje ukochanym bobaskiem...
Zapraszam chętnych do dyskusji...
Ja również staram się o pierwsze :) Mija właśnie 13 cykl starań, jeszcze nie wiem czy owocny :)

Ja dostanę na głowę przysięgam. Zrobiłam zdjęcia tego testu po wykonaniu. Dodałam do zdjęcia kontrast i co. I znów ta cholerna kreska tam jest! Mnie naprawdę odwiozę do psychika![emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] widzicie to czy ja już na serio nadaje się do leczenia? [emoji33][emoji23]Zobacz załącznik 1062308
Ja niestety nie widzę żadnej kreski, jakkolwiek by nie patrzeć.

A miała któraś z was ból jajnika promieniujacy do pleców? Nie jest to jakieś bardzo uporczywe, ale odczuwalne, czasami mniej, czasami mocniej. Mam już tak od owulacji 😔 muszę czekać do środy na wizytę u ginekolog 😔
Ja mam tak od wczoraj. Tylko ból w podbrzuszu z obydwu stron a ból pleców w odcinku lędźwiowym. Momentami aż mnie zgina w pół . U mnie 25 DC a u Ciebie?

A ja mam niespodziankę :o wg Flo owulację powinnam mieć 26 grudnia, zagapiłam się i testy zaczęłam robić 25 i były negatywne aż do dziś, w końcu druga kreska jest tak samo ciemna, jak kontrolna. Wg instrukcji owulację powinnam mieć za 24 do 48 godzin [emoji33]
Zastanawiam się tylko czy przy PCOS te testy są wiarygodne, czy skok poziomu LH musi się równać owulacji
Przy PCOS mogą być niewiarygodne, to trzeba samemu sprawdzić czy np nie są non stop negatywne albo non stop pozytywne. U mnie nie działały zawsze dlatego, że dużo siusiam i zawsze mam rozwodniony mocz. Musiałam się bardzo męczyć żeby nie robić siku tyle czasu, żeby na teście coś wyszło :D

Ja przy PCOS mam owulację, nawet jak 1,5 roku nie miałam @ to na monitoringu wyszła dojrzała komórka jajowa, także ten organizm to zawsze jedna wielka niewiadoma :D

Miałam tak w ostatnim cyklu, czułam też jakby szczypniecia/skurcze w macicy. Już myślałam że to ciąża ale niestety @Przyszła i to opóźniona o 5dni 🤨pierwszy raz tak miałam

reklama
Do góry