reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

reklama
Jutro będzie 40 dzień cyklu, robię kolejny test. Ostatni robiłam w środę - negatywny. Czekać jeszcze czy robić jutro? Kupiłam dziś dwa Pink w Rossmann

No to faktycznie długo. Ja jutro mam 33 dc. Choć dziś wydawało.mi się że był cień na teście. Ale uznaje to z negatywny. Jak nie zobaczę chociaż Błażej Ale różowej kreski to nie uwierzę [emoji23] ciekawość mnie zżera Ale trzeba się uzbroić w cierpliwość i czekać.
Jutro będzie 40 dzień cyklu, robię kolejny test. Ostatni robiłam w środę - negatywny. Czekać jeszcze czy robić jutro? Kupiłam dziś dwa Pink w Rossmann

Dziewczyny ja nie wiem co się dzieje. U mnie wczoraj na wieczór płacz dziś rano płacz masakra nie mogłam się uspokoić.

Hej ja tu jestem nowa, 31 lat, drugi cykl starań z testami owu, temperaturą itd.
Jakieś 9 dni po owulacji dostałam takie brązowe plamienie, pojawia się jakoś tak raz dziennie i potem parę godzin nic więc zakładam że to jeszcze nie okres.. W sumie to też trochę za wcześnie. Test już też robiłam ale negatywny chociaż może być też za wcześnie, bo okres mam mieć dopiero za jakieś 5 dni. Trochę mnie to martwi. Miała któraś z was coś podobnego?

reklama
Do góry