reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

Mąż też jak się wydarl na mnie to się ogarnęłam. Ale tak jakoś mi...zajechalam do teściowej a ona a co Ty taka blada
Mam to samo. Darlam się na męża od rana A jaknonpodniosl głos to wylał jak bóbr. Później to przeszło i teraz jest ok [emoji16]

Ostatnia edycja:
reklama
Ciekawe zy hormony szaleją przez jakieś zaburzenia czy raczej przez coś innego... Ale testy nic jieccca pokazać. Chociaż kumpeli mojej nic nie wychodziło. Dopiero będą jej wyszła. Pokazała się że owu miała później [emoji4]
Hormonki szaleją, może coś się udało i jeszcze nie wyszło na tescie

Mam to samo. Czasami brzuch zaboli Ale bardzo sporadycznie. W piersiach wczoraj czułam wieczorem delikatne mówienia Ale są bez zmian. Dziś już nic. Ni w kij ni w oko. Ani to na ciążę ani na okres [emoji16] chyba że to już menopauza[emoji848][emoji23][emoji23]
Kurcze mi chce się spać ale nic mnie nie boli ja już nie wiem..

Ja teraz czuję że te cycki pełniejsze, dziś 31dc zatestuje we wigilię, wg apki średnie cykle 33 d
Mam to samo. Czasami brzuch zaboli Ale bardzo sporadycznie. W piersiach wczoraj czułam wieczorem delikatne mówienia Ale są bez zmian. Dziś już nic. Ni w kij ni w oko. Ani to na ciążę ani na okres [emoji16] chyba że to już menopauza[emoji848][emoji23][emoji23]

Ciekawe zy hormony szaleją przez jakieś zaburzenia czy raczej przez coś innego... Ale testy nic jieccca pokazać. Chociaż kumpeli mojej nic nie wychodziło. Dopiero będą jej wyszła. Pokazała się że owu miała później [emoji4]
To poczekaj czy będzie miesiączka czy nie jak nie to może iść trzeba na będę i będzie jasne

reklama
A ja znowu mam 26 dc według tego co bolał mnie brzuch tak jakby to miała być owulacja to na dniach powinnam mieć ale znowu nie mam żadnych objawów ja mam tak że jeden mam co bardziej mnie boli i wczesniejsze objawy A drugi mniejszy.

Do góry