reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

Ja właśnie tak tak bez sensu że mam raz rano raz popołudniu. Wczoraj miałam popołudniu. Przyszłam do domu I od razu spać. Pierwszy raz mi się to zdarzyło. Wstałam pół h temu po 11 h snu i śpię. Nie wierzę w to!
A czasami tak jest może taki dzień miałaś zmęczona jesteś wszystkim wiesz praca, tu się ciągle myśli o tym i tak jest ja tak miałam może że dwa tygodnie temu to też mnie tak spanie lamalo, odpocznij wyśpij się nie myśl o tym tyle wiem to trudne,i zobaczysz powinno przejść, A może Ci się udało, A oprócz tej senność i masz objawy na @

reklama
No może jak nie masz objawów to faktycznie się udało, tak ta nadzieja że może akurat się udało ja też tak mam. Ja to już chyba nic nie myślą niby nie wierzę że coś się udało w tym cyklu A jednak mam taka mała nadzieję że była ta owulacja i pyklo A zobaczymy.
Co ma być to będzie. Jak nie to w święta się napije.. :)

Byłam w aptece po termometr bo moj sie zbil 3 dni temu noi oczywiscie kupiłam dwa testy. [emoji16]Kusi mnie bardzo by zrobić. Ale jest już popołudnie i wczoraj był negatywny, także wiem że teraz jak zrobię napewno też będzie... Cholerka Nie wiem zy wytrzymam do wigilii [emoji16]

Może zrób jesli coś będzie to Ci pokaże
Byłam w aptece po termometr bo moj sie zbil 3 dni temu noi oczywiscie kupiłam dwa testy. [emoji16]Kusi mnie bardzo by zrobić. Ale jest już popołudnie i wczoraj był negatywny, także wiem że teraz jak zrobię napewno też będzie... Cholerka Nie wiem zy wytrzymam do wigilii [emoji16]

To na
To najwyżej zrób jutro rano i zobaczysz, jak nie wytrzymasz, będziesz mieć jeszcze jeden na wigilię gdyby coś 😊

reklama
Do góry