reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

Karla
ja teraz od kilku cykli ciągle plamie właśnie na brązowo przed okresem.

Też jakaś chodzę poddenerwowana no ale dostałam @ także zaczęłam cykl - Luteina pomogła jednak przyspieszyć okres. Facet opieprzony i w ciszy pucuje łazienkę :-) :)

reklama
U mnie śluz też się uspokoił jest jak przed @. I brzuch fora bardziej podobolewa więc pewnie już niedługo zawita. Ja obstawiam że wtedy co miałam Taki płodny śluz, co wam pisałam kogoś być owu pomimo wcześniejszych boli. To było gdzieś chyba w 26 dc. Staraliśmy się wtedy także Ale co z tego będzie to nie wiem. Jeżeli jej była faktycznie wtedy to okres powinien przyjść 30 grudnia. Czyli 10 dni później. Tylko dlaczego tak mi się chce spać [emoji848]
Ale sluz jakby przed @ zwariuje. Nie chciałam testować żeby 7 raz nie zobaczyć 1 kreski :/

Ja WGL nie myślę o ciąży. Jak krzyczę i już po tym jak się uspokojenie to sobie myślę co się że mną dzieje A może jednak... A może to na okres, przez to że się spóźnia. Ale mój mąż dziwi mi powiedział że od tygodnia nie można że mną wytrzymać i nie wie co się ze mną dzieje, bo nawet przed okresem nigdy aż tak się nie zcahowywalam
Nie miałam kiedy :/ kupię jutro 2 jeden zrobię jak kupie i drugi z rana we wtorek.
U Ciebie to mega ta senność i te wahania nastroju. Oby psychika z nas nie zakpila

reklama
Do góry