reklama
Daraa_94
Fanka BB :)
Ja jestem mega śpiąca... Jutro się wszystko okaże a jeszcze testu nie mam[emoji85]
Ja właśnie tak tak bez sensu że mam raz rano raz popołudniu. Wczoraj miałam popołudniu. Przyszłam do domu I od razu spać. Pierwszy raz mi się to zdarzyło. Wstałam pół h temu po 11 h snu i śpię. Nie wierzę w to!
Verona26
Hehe [emoji16] Tylko leć kup od razu po pracy. Ja myślę że jak do wtorku nie dostanę to powtórzę bo taka senność u mnie normalna nie jest [emoji16]
Ja jestem mega śpiąca... Jutro się wszystko okaże a jeszcze testu nie mam[emoji85]
Verona26
Nie panikuj! Myśl pozytywnie![emoji4] Może chociaż Tobie wyjdą dwie kreski [emoji16]
To już mój 2 sen w tym cyklu że widzę te kreski xd w rzeczywistości będzie 1 [emoji23]
Kasiam13161
No nie chory ale myślisz o tym i dlatego masz takie sny, ja też nie raz takie miałam dzieci mi się śniły że w ciąży byłam masakra. Super żeby się jeszcze spełnił.Znowu mi się śnił test ciążowy taki jak owulacyjny i miałam na nim chyba z 10 kresek. Chory łeb...
Kasiam13161
A może właśnie nie właśnie trzeba myśleć pozytywnie, A jak się nie uda to będziesz próbować dalejTo już mój 2 sen w tym cyklu że widzę te kreski xd w rzeczywistości będzie 1 [emoji23]
Daraa_94
Wszystko wyjaśni się jutro... Niby się nie nastawialam na ten grudzień ale gdzieś na się cały czas na myśli. Tym bardziej, że nie ma żadnych objawów @No nie chory ale myślisz o tym i dlatego masz takie sny, ja też nie raz takie miałam dzieci mi się śniły że w ciąży byłam masakra. Super żeby się jeszcze spełnił.
Kasiam13161
No nie zaszkodzi jak zrobisz bo czasami ciekawość i nadzieja bierze górą A no może coś faktycznie jest.Hehe [emoji16] Tylko leć kup od razu po pracy. Ja myślę że jak do wtorku nie dostanę to powtórzę bo taka senność u mnie normalna nie jest [emoji16]
reklama
Kasiam13161
No może jak nie masz objawów to faktycznie się udało, tak ta nadzieja że może akurat się udało ja też tak mam. Ja to już chyba nic nie myślą niby nie wierzę że coś się udało w tym cyklu A jednak mam taka mała nadzieję że była ta owulacja i pyklo A zobaczymy.Wszystko wyjaśni się jutro... Niby się nie nastawialam na ten grudzień ale gdzieś na się cały czas na myśli. Tym bardziej, że nie ma żadnych objawów @