reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

Ja właśnie tak tak bez sensu że mam raz rano raz popołudniu. Wczoraj miałam popołudniu. Przyszłam do domu I od razu spać. Pierwszy raz mi się to zdarzyło. Wstałam pół h temu po 11 h snu i śpię. Nie wierzę w to!

reklama
Ja jestem mega śpiąca... Jutro się wszystko okaże a jeszcze testu nie mam[emoji85]
Ja właśnie tak tak bez sensu że mam raz rano raz popołudniu. Wczoraj miałam popołudniu. Przyszłam do domu I od razu spać. Pierwszy raz mi się to zdarzyło. Wstałam pół h temu po 11 h snu i śpię. Nie wierzę w to!

No nie chory ale myślisz o tym i dlatego masz takie sny, ja też nie raz takie miałam dzieci mi się śniły że w ciąży byłam masakra. Super żeby się jeszcze spełnił.
Wszystko wyjaśni się jutro... Niby się nie nastawialam na ten grudzień ale gdzieś na się cały czas na myśli. Tym bardziej, że nie ma żadnych objawów @

reklama
Wszystko wyjaśni się jutro... Niby się nie nastawialam na ten grudzień ale gdzieś na się cały czas na myśli. Tym bardziej, że nie ma żadnych objawów @
No może jak nie masz objawów to faktycznie się udało, tak ta nadzieja że może akurat się udało ja też tak mam. Ja to już chyba nic nie myślą niby nie wierzę że coś się udało w tym cyklu A jednak mam taka mała nadzieję że była ta owulacja i pyklo A zobaczymy.

Do góry