reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

Ale mam dzisiaj senność. Spajam do 10, jestem w pracy jest godz 17.30 A ja już nie widzę na oczy. Marzę yylkonk Ty by się położyć spać [emoji52][emoji58]

reklama
U mnie dziewczyny 22 dc i ból podbrzusza coraz większy. Nie wiem czy to już na okres, boli w sumie od połowy cyklu. Do tego plecy w krzyżu.
Powiem wam że wkurza mnie ta niepewność czy jest ciąża czy nie. Nie wiem czy mogę się napić alkoholu, zapaliłam papierosa i mam wyrzuty sumienia czy powinnam, masakra 🙈🤦‍♀️

reklama
To może jak nie przyjdzie @ to następny test? Nie wiem jak Ci pomóc kochana [emoji2368]
Ja też już jestem bezradna... Poczekam na rozwój sytuacji i @. Jak nie przyjdzie do poniedziałku to kupię test. I wtedy zrobię we wtorek. Dziś cały dzień w pracy czułam podbrzusza jak na okres, ale jeszcze go nie ma. Odwalalam takie rzeczy w pracy że dziewczyny się śmiały ze mnie nie poznają, nigdy takich głupot nie robiłam. Same błędy. Ale poprzez ta senność którą dopadła mnie o 16 otrzyma do teraz, pisze Ale ledwo patrzę na oczy. Przyszłam z pracy, wykapalam się. Miałam coś już sobie zrobić na święta Ale nie mam siły, muszę iść spać. Niby w życiu tak nie miałam, ja chodzę spać dziwne dzień ok północy.

Do góry