reklama
Daraa_94
Fanka BB :)
masz możliwość zrobienia bety jutro lub w poniedziałek?Ale mam dzisiaj senność. Spajam do 10, jestem w pracy jest godz 17.30 A ja już nie widzę na oczy. Marzę yylkonk Ty by się położyć spać [emoji52][emoji58]
Daraa_94
To może jak nie przyjdzie @ to następny test? Nie wiem jak Ci pomóc kochana [emoji2368]No właśnie jutro do pracy i pn tez więc nic z tego.
Daraa_94
Dobrze by było u mnie na pewno nic nie będzie ani @ ani ciąży...A ja mam cicha nadzieje ze Wam wszystkim sie udalo.. jakos tak
Aklime
Hm dupek powinien pomoc.. u mnie dzis teoretycznie 2 dni po owu wiec zaczne sobie dupka a co.. chociaz cykl bedzie krotszy..( czyt. mega krotki)Dobrze by było u mnie na pewno nic nie będzie ani @ ani ciąży...
Daraa_94
No własnie mam nadzieję, że on działa i się nie spozni.
Hm dupek powinien pomoc.. u mnie dzis teoretycznie 2 dni po owu wiec zaczne sobie dupka a co.. chociaz cykl bedzie krotszy..( czyt. mega krotki)
U mnie dziewczyny 22 dc i ból podbrzusza coraz większy. Nie wiem czy to już na okres, boli w sumie od połowy cyklu. Do tego plecy w krzyżu.
Powiem wam że wkurza mnie ta niepewność czy jest ciąża czy nie. Nie wiem czy mogę się napić alkoholu, zapaliłam papierosa i mam wyrzuty sumienia czy powinnam, masakra
Powiem wam że wkurza mnie ta niepewność czy jest ciąża czy nie. Nie wiem czy mogę się napić alkoholu, zapaliłam papierosa i mam wyrzuty sumienia czy powinnam, masakra
reklama
Verona26
Ja też już jestem bezradna... Poczekam na rozwój sytuacji i @. Jak nie przyjdzie do poniedziałku to kupię test. I wtedy zrobię we wtorek. Dziś cały dzień w pracy czułam podbrzusza jak na okres, ale jeszcze go nie ma. Odwalalam takie rzeczy w pracy że dziewczyny się śmiały ze mnie nie poznają, nigdy takich głupot nie robiłam. Same błędy. Ale poprzez ta senność którą dopadła mnie o 16 otrzyma do teraz, pisze Ale ledwo patrzę na oczy. Przyszłam z pracy, wykapalam się. Miałam coś już sobie zrobić na święta Ale nie mam siły, muszę iść spać. Niby w życiu tak nie miałam, ja chodzę spać dziwne dzień ok północy.To może jak nie przyjdzie @ to następny test? Nie wiem jak Ci pomóc kochana [emoji2368]