reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

3 na lekach 2poprzednie clo a teraz aromek 1cykl .
Kurcze ale sen miałam śniło mi się że zrobiłam test ciążowy i byly slabe kreseczki tzn 1mocna a następne słabe tylko że ten test. Był jakiś dziwny bo byly 4 słabe kreseczki...🤔 Ale się cieszyłam że w ciąży jestem...jak mężowi o tym powiedzialam to powiedział żebym tak nie czytała bo zwariuje do reszty.....chyba faktycznie głupoty się śnią....tak się zastanawiam test ciążowy który ma 5 kreseczek...ale naprawdę taki miałam sen 🤨
Mi sie snily dzis II wyrazne kreseczki ;) dopiero rano po czasie ogarnelam ze to tylko sen :(

reklama
Mi sie snily dzis II wyrazne kreseczki ;) dopiero rano po czasie ogarnelam ze to tylko sen :(

Masakra że niektórzy raz i mają a tu się człowiek stara i nie wychodzi ...zawsze biednemu wiatr w oczy...w tamtym roku nawet palenie rzuciłam a moja koleżanka z pracy po 2 paczki paliła i zaszła niespodziewanie w ciążę .....wk się i zaczęłam palić 😏 co ma być to i tak będzie ....inni piją palą dopalacze jakieś biorą i mają a tu się wyrzekł człowiek wszystkiego i jak było tak i było... 😕

Aj te testy owulacyjne to dziadostwo na czym świat stoi...zrobiłam teraz 2 z tego samego mocy i po 10 minutach na 1 teście słaba drugą kreska a na drugim tylko 1 kreaka....i co ja mam myśleć ,???🤔🤔🤔🤔

To tak samo jak u mnie ... Jak jestem 2 3 dni po owulacji to najchętniej bym robiła test żeby sprawdzić czy będą 2 kreski 😉
No ja juz się zastanawiam czy tego plamienia się nie powinno za @ uznać chociaż czasowo się nie zgadza.. Co prawda miesiąc temu miałam książkowo 2 tyg po owulacji... Ale nigdy nic nie wiadomo

Hejka po świętach. Kto ma wolne jeszcze? Ja 30 dc, dziś mam dostać okres. Po południu czeka mnie maraton sklepowy, będziemy kupować remontowo łazienkowe rzeczy. Od poniedziałku bajzello będzie u mnie że hoho 🙈

Aj te testy owulacyjne to dziadostwo na czym świat stoi...zrobiłam teraz 2 z tego samego mocy i po 10 minutach na 1 teście słaba drugą kreska a na drugim tylko 1 kreaka....i co ja mam myśleć ,???🤔🤔🤔🤔
Testow owulacyjnych nie powinnp sie robic rano:) a brak kresli lub slaba to i tak negatywny , pozytywny jest dopiero kiedy jest rownie m9cna lub ciemniejsza. Mi zawsze wychodzi druga bledsza ale o roznej intensywnosci przez caly cyk a tylko jednego dnia ciemniejsza od kontrolnej

Testow owulacyjnych nie powinnp sie robic rano:) a brak kresli lub slaba to i tak negatywny , pozytywny jest dopiero kiedy jest rownie m9cna lub ciemniejsza. Mi zawsze wychodzi druga bledsza ale o roznej intensywnosci przez caly cyk a tylko jednego dnia ciemniejsza od kontrolnej
Probowalyscie testy z clearblue? W nich jest łatwiej odczytać wynik, nie ma żadnych kresek tylko emoticony więc nie trzeba się niczego domyślać.

reklama
O to chodzi że cały czas robię i tylko 3 msc temu mi pokazało 2 kreski mocne a tak to nie...robiłam testy i wychodzi albo 1 kreska albo słaba a u dr jest owulacja i już sama nie wiem...

Do góry