reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

reklama
Czyli równo lecimy 🤭 który to już cykl ?
3 na lekach 2poprzednie clo a teraz aromek 1cykl .
Kurcze ale sen miałam śniło mi się że zrobiłam test ciążowy i byly slabe kreseczki tzn 1mocna a następne słabe tylko że ten test. Był jakiś dziwny bo byly 4 słabe kreseczki...🤔 Ale się cieszyłam że w ciąży jestem...jak mężowi o tym powiedzialam to powiedział żebym tak nie czytała bo zwariuje do reszty.....chyba faktycznie głupoty się śnią....tak się zastanawiam test ciążowy który ma 5 kreseczek...ale naprawdę taki miałam sen 🤨

3 na lekach 2poprzednie clo a teraz aromek 1cykl .
Kurcze ale sen miałam śniło mi się że zrobiłam test ciążowy i byly slabe kreseczki tzn 1mocna a następne słabe tylko że ten test. Był jakiś dziwny bo byly 4 słabe kreseczki...[emoji848] Ale się cieszyłam że w ciąży jestem...jak mężowi o tym powiedzialam to powiedział żebym tak nie czytała bo zwariuje do reszty.....chyba faktycznie głupoty się śnią....tak się zastanawiam test ciążowy który ma 5 kreseczek...ale naprawdę taki miałam sen [emoji2955]
Wierzę Ci bo mi też ostatnio się taki śnił [emoji23] tylko w moim przypadku w rzeczywistości była jedna [emoji2368]

reklama
Wierzę Ci bo mi też ostatnio się taki śnił [emoji23] tylko w moim przypadku w rzeczywistości była jedna [emoji2368]
Mojej mamie kiedyś się śniło że ona siostra rodzona i cioteczna były w ciąży i uwierz że cała trójka ma dzieci z 97 roku 😂😂 mama mówiła że siostra cioteczna powiedziała że ciekawe jak ona ma być w ciąży jak jej mąż za granicą a się okazało że zrobił jej niespodzianke i przyjechał wcześniej ..więc w mamy przypadku się sen sprawdzil mam nadzieję że w moim też się sprawdzi...😀w PN do lekarza idę zobaczymy.. choć wątpię w to że będzie dobrze

Do góry