reklama
Verona26
Fanka BB :)
Hehe [emoji23] zabalowalas przez te święta! [emoji23]
O kurcze, troche mnie nie bylo, musze nadrobic kilka stron ale witam nowe staraczki
Aklime
Pojechalismy do mojego domu rodzinnego na swieta, wiec spedzam czas z rodzina i tak jakos malo czasu, trzeba bedzie nadrobicHehe [emoji23] zabalowalas przez te święta! [emoji23]
Verona26
Teraz masz czytania a czytania [emoji4] To prawda w święta trzeba być z rodziną się zrelaksować, a nie w "internetach" siedzieć [emoji16]
Pojechalismy do mojego domu rodzinnego na swieta, wiec spedzam czas z rodzina i tak jakos malo czasu, trzeba bedzie nadrobic
U
użytkownik-a
Gość
Czyli równo lecimy który to już cykl ?U mnie też 14 dzień cyklu więc troszkę mnie nie było teraz leżę z nogami w górze może coś będzie . Mąż pęka ze śmiechu ale co zrobić dla wszystko
U
użytkownik-a
Gość
A co tam U Ciebie? Jak sytuacja testujesz jutro ?Teraz masz czytania a czytania [emoji4] To prawda w święta trzeba być z rodziną się zrelaksować, a nie w "internetach" siedzieć [emoji16]
Monia1291
Zaangażowana w BB
3 na lekach 2poprzednie clo a teraz aromek 1cykl .Czyli równo lecimy który to już cykl ?
Kurcze ale sen miałam śniło mi się że zrobiłam test ciążowy i byly slabe kreseczki tzn 1mocna a następne słabe tylko że ten test. Był jakiś dziwny bo byly 4 słabe kreseczki... Ale się cieszyłam że w ciąży jestem...jak mężowi o tym powiedzialam to powiedział żebym tak nie czytała bo zwariuje do reszty.....chyba faktycznie głupoty się śnią....tak się zastanawiam test ciążowy który ma 5 kreseczek...ale naprawdę taki miałam sen
Daraa_94
Wierzę Ci bo mi też ostatnio się taki śnił [emoji23] tylko w moim przypadku w rzeczywistości była jedna [emoji2368]3 na lekach 2poprzednie clo a teraz aromek 1cykl .
Kurcze ale sen miałam śniło mi się że zrobiłam test ciążowy i byly slabe kreseczki tzn 1mocna a następne słabe tylko że ten test. Był jakiś dziwny bo byly 4 słabe kreseczki...[emoji848] Ale się cieszyłam że w ciąży jestem...jak mężowi o tym powiedzialam to powiedział żebym tak nie czytała bo zwariuje do reszty.....chyba faktycznie głupoty się śnią....tak się zastanawiam test ciążowy który ma 5 kreseczek...ale naprawdę taki miałam sen [emoji2955]
Monia1291
Zaangażowana w BB
NieA luteine przepisał Ci ? Ja biorę od 16 do 25 dc
reklama
Monia1291
Zaangażowana w BB
Mojej mamie kiedyś się śniło że ona siostra rodzona i cioteczna były w ciąży i uwierz że cała trójka ma dzieci z 97 roku mama mówiła że siostra cioteczna powiedziała że ciekawe jak ona ma być w ciąży jak jej mąż za granicą a się okazało że zrobił jej niespodzianke i przyjechał wcześniej ..więc w mamy przypadku się sen sprawdzil mam nadzieję że w moim też się sprawdzi...w PN do lekarza idę zobaczymy.. choć wątpię w to że będzie dobrzeWierzę Ci bo mi też ostatnio się taki śnił [emoji23] tylko w moim przypadku w rzeczywistości była jedna [emoji2368]