reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

Ja teraz jak tak myślę to chciałabym być w tej ciąży a imię to jest najmniejszy problem... Kiedyś powiedziałam, że mi się podoba Nela a moja ciotka najpierw to sobie zrób a później imiona wymyślaj. Jej córka jest w ciąży... I ma mieć Nele :)
A najpierw se zrob pomarzyć zawsze można A wiedziała ze tobie Nela podoba czy taki przypadek ja nikomu nie mowie u nas dziewczyny Pyta ja jakie mu imiona podoba ja jedna z pracy mowie Kinga dala Kinga nie mowie bo boję ze mu zabiora

reklama
A najpierw se zrob pomarzyć zawsze można A wiedziała ze tobie Nela podoba czy taki przypadek ja nikomu nie mowie u nas dziewczyny Pyta ja jakie mu imiona podoba ja jedna z pracy mowie Kinga dala Kinga nie mowie bo boję ze mu zabiora
Wiesz co coś w tym jest :) miała być Nela Anna - drugie imię po babci i ta też tak ma dać. Teraz się nic nie odzywam bo przecież Musze se zrobić "bo się nie biorę" "budowa ważniejsza"

U mnie męża brat ma na imię Piotr ale mi sie podoba tak bardzo jak Olivier 😉

Lez pol godziny co najmniej i absolutnie nie idz do wc przez te pół.h
Tak robię cały czas 😉
I jakoś nie wychodzi nic ...się śmieje do mojego że numerek powinien być przez całą noc w te dni płodne i może by się trafiło no i pod warunkiem że mam pęcherzyk dominujący który pękł 😊

reklama
Tak robię cały czas 😉
I jakoś nie wychodzi nic ...się śmieje do mojego że numerek powinien być przez całą noc w te dni płodne i może by się trafiło no i pod warunkiem że mam pęcherzyk dominujący który pękł 😊
Moj siostra cioteczka mówi powinniście się opić w krzaki pójść i działac glowa wam nie pracuje bo blokadę macie

Do góry