Edytak166
Fanka BB :)
My dziewczyny to zwariujemy jak nam się uda nawet sobie tego nie wyobrażam naprawęJa
Ja np wybranych to nie ale jakieś co miś się bardzo podobają to może
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My dziewczyny to zwariujemy jak nam się uda nawet sobie tego nie wyobrażam naprawęJa
Ja np wybranych to nie ale jakieś co miś się bardzo podobają to może
Ja czasami myślę e już zwaeiowalam, A co będzie to chyba całkowicie oszalejeMy dziewczyny to zwariujemy jak nam się uda nawet sobie tego nie wyobrażam naprawę
A macie swoje wymarzone imiona na dzieci ze jak corka albo syn te imiona nie inne
Ja to zawału dostanę chyba a jeszcze jak synek będzie to Boze ....aby nie zemdlała w razie czego w tej łazience w przyszłościMy dziewczyny to zwariujemy jak nam się uda nawet sobie tego nie wyobrażam naprawę
Ja zawsze marzyłam o córce Natalii tak bym chciala miec mala Natusie a synek Dawidek ale maz ma całkiem inne zdanie nowi ze jak corka nie Natalka a Eliza ale to moje marzenir mirc coreczke NatusieJa bym chciała oliviera ale mąż nie chce więc będzie Piotr- Olivier albo Rafał -Olivier albo Łukasz -Olivier
A dziewczynka to jeszcze nie mamy tak imienia bo chcemy 1 synka a Wy
Ja to nieraz mysle jak się uda jak mężowi powiedzieć buciki mialam w szafce piekne jak bym zaszla mialam mu dac prezent i w środku te buciki ale wiecie co zrobilam nie udawalo i nie udaje buty tez wyrzucilamJa to zawału dostanę chyba a jeszcze jak synek będzie to Boze ....aby nie zemdlała w razie czego w tej łazience w przyszłości
Witamy 14 dzień cyklu trzeba dzialac ❤Witajcie dziewczyny ja również się dołączam do wątku U mnie dzisiaj 14 dc .
Witajcie dziewczyny ja również się dołączam do wątku U mnie dzisiaj 14 dc .