reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

reklama
Ja bym chciała oliviera ale mąż nie chce więc będzie Piotr- Olivier albo Rafał -Olivier albo Łukasz -Olivier
A dziewczynka to jeszcze nie mamy tak imienia bo chcemy 1 synka a Wy
Ja zawsze marzyłam o córce Natalii tak bym chciala miec mala Natusie a synek Dawidek ale maz ma całkiem inne zdanie nowi ze jak corka nie Natalka a Eliza ale to moje marzenir mirc coreczke Natusie

Ja to zawału dostanę chyba a jeszcze jak synek będzie to Boze ....aby nie zemdlała w razie czego w tej łazience w przyszłości 👶👶👶
Ja to nieraz mysle jak się uda jak mężowi powiedzieć buciki mialam w szafce piekne jak bym zaszla mialam mu dac prezent i w środku te buciki ale wiecie co zrobilam nie udawalo i nie udaje buty tez wyrzucilam

reklama
Ja teraz jak tak myślę to chciałabym być w tej ciąży a imię to jest najmniejszy problem... Kiedyś powiedziałam, że mi się podoba Nela a moja ciotka najpierw to sobie zrób a później imiona wymyślaj. Jej córka jest w ciąży... I ma mieć Nele :)

Do góry