reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

Ja już nie wiem jak was pocieszyć, wiem co czujecie. U mnie powinny być już jakieś objawy wraz żadnych nie mam. Dajcie na luz dzisiaj wigilia święta wszystko się wyjaśni

reklama
Nigdy test wczoraj negatywny chyba mogę dzisiaj wypić trochę winka? Czy nie ryzykować? Niby ciąży nie ma.

Moim zdaniem możesz, skoro testy wychodzą negatywne.
Bo tak na czysta logikę biorąc, to trzeba by było przez wszystkie i się oszczędzać i sobie odmawiać ;) a wiadomo czasami coś się przesunie, coś sobie wkrecimy...
A co z kobietami, które nie wiedza, ze są i sobie pofolgują w weekend na imprezie? Na samym początku ciąży, kiedy jeszcze nic nie jest połączone z naszym krwiobiegiem, tym bardziej kiedy to jest początek początków i o tym nie wiemy to nie ma co się fiksowac i te wino (w rozsądnych ilościach ;) ) nikomu nie zaszkodzi :)
Inna sprawa kiedy jesteśmy świadome, ze ciąża jest na pewno. Wtedy nie ma folgowania :)

Mnie zapewne też okres czeka w piątek. Już mnie głowa boli od wczoraj, zazwyczaj przed okresem. Chętnie sprawdziłabym testem ale nie chce przed dniem miesiączki. Dzisiaj 27 dc

Mnie zapewne też okres czeka w piątek. Już mnie głowa boli od wczoraj, zazwyczaj przed okresem. Chętnie sprawdziłabym testem ale nie chce przed dniem miesiączki. Dzisiaj 27 dc
A u mnie za To 28 dc z tym że mam dłuższe i nie wiadomo kiedy walnie, ale narazie nie mam żadnych objawów A coś już powinno być i sama nie wiem kiedy będzie.

reklama
A u mnie za To 28 dc z tym że mam dłuższe i nie wiadomo kiedy walnie, ale narazie nie mam żadnych objawów A coś już powinno być i sama nie wiem kiedy będzie.
Ja w poprzednim cyklu pierwszym po odstawieniu antykoncepcji nie miałam żadnych objawów na okres i nagle 30 dc przyszedł, ale cieszyłam się bo lekarz straszył że mogę długo czekać na okres. Teraz liczę że też cykl będzie taki sam ale pewności nie mam :)

Do góry