reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

Ja w poprzednim cyklu pierwszym po odstawieniu antykoncepcji nie miałam żadnych objawów na okres i nagle 30 dc przyszedł, ale cieszyłam się bo lekarz straszył że mogę długo czekać na okres. Teraz liczę że też cykl będzie taki sam ale pewności nie mam :)
Ja pierwszy po odstawieniu mialam 33, potem 38, nastepny 41..

reklama
Hej dziewczyny jestem tu nowa 😊 ja nasza przygodę ze staraniem zaczęłam juz w 2017 roku we wrześniu i do tej pory nic . Mialam problemy z torbielami potem okazało się że moje pecherzyki nie pękają i tworzą się torbieli czynności po pregnylu pieknie pekaly ale dalej nic mialam robiona droznosc nic nie wykazala lekarz zalecił stymulacjje plus pregnyl dalej nic w listopadzie mialam laporoskopie ktora nic nie wykazala jedynie kontrast nie chciał przejść ale przedmuchali i jest ok 1 cykl po laporoskopi z aromkiem wczoraj wizyta o nie urosk mi ani jeden pecherzyk dodam że maz zdrowy u mnie hormony ok jedynie jem norprolakt na zmniejszenie prolkatyny taka mialam nadzieję że w święta nam się uda jestem zawiedziona i już brak mi sil

Hej dziewczyny jestem tu nowa [emoji4] ja nasza przygodę ze staraniem zaczęłam juz w 2017 roku we wrześniu i do tej pory nic . Mialam problemy z torbielami potem okazało się że moje pecherzyki nie pękają i tworzą się torbieli czynności po pregnylu pieknie pekaly ale dalej nic mialam robiona droznosc nic nie wykazala lekarz zalecił stymulacjje plus pregnyl dalej nic w listopadzie mialam laporoskopie ktora nic nie wykazala jedynie kontrast nie chciał przejść ale przedmuchali i jest ok 1 cykl po laporoskopi z aromkiem wczoraj wizyta o nie urosk mi ani jeden pecherzyk dodam że maz zdrowy u mnie hormony ok jedynie jem norprolakt na zmniejszenie prolkatyny taka mialam nadzieję że w święta nam się uda jestem zawiedziona i już brak mi sil
A ile kochana wynosi Twoja prolaktyna?

Jak dziewczyny w święta? Mam nadzieję, że trochę zapomnialyście o temacie i nie stresujecie się 😊 ja dziś dostałam w końcu @. Mój cykl trwał 42 dni, ciężko określić kiedy będę miała owulacje. Po nowym roku planuję umówić się do mojej gin 😉 tymczasem zaczynam 4 cykl starań. Miłego świętowania!

Jak dziewczyny w święta? Mam nadzieję, że trochę zapomnialyście o temacie i nie stresujecie się 😊 ja dziś dostałam w końcu @. Mój cykl trwał 42 dni, ciężko określić kiedy będę miała owulacje. Po nowym roku planuję umówić się do mojej gin 😉 tymczasem zaczynam 4 cykl starań. Miłego świętowania!
Ja nie zapomniałam, piłam i paliłam a z tyłu głowy myśl czy nie jestem może już w ciąży. Okres mam mieć w piątek ale chyba jutro zrobię test jak będę sama w domu 🙈

reklama
U mnie dziś wizyta teściów, bardzo lubią się z moimi rodzicami był temat wnuków ale bardziej co to będzie jak będą co to z nimi nie będą robić ale jakos tak przykro się robi gdy człowiek się stara z całych sił i dzieci brak... Chciałbym móc im powiedzieć, że będą dziadkami...

A tak to jedzonko, picie 2dc

Do góry