Kasiam13161
Fanka BB :)
Nie zglupiejesz, nie szalej, najwyżej za kilka dni zrobisz i zobaczysz jak nie będziesz mieć@.Kurde jak tak patrzę na te zdjęcia to widzę cień cienia. Ja już głupieje.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie zglupiejesz, nie szalej, najwyżej za kilka dni zrobisz i zobaczysz jak nie będziesz mieć@.Kurde jak tak patrzę na te zdjęcia to widzę cień cienia. Ja już głupieje.
Zrobię jutro z ranaNie zglupiejesz, nie szalej, najwyżej za kilka dni zrobisz i zobaczysz jak nie będziesz mieć@.
Jak nie będzie @To coś musi być. No właśnieZrobię jutro z rana
Ale dziś mnie piersi bolą i gastro ogromne także niedługo @Jak nie będzie @To coś musi być. No właśnie
Oj lepiej żeby coś innego no ale jak bedzie@ To co zrobisz, następny cykl będzieAle dziś mnie piersi bolą i gastro ogromne także niedługo @
Kiedy masz okazję zrobić betę?Ja właśnie wróciłam z pracy. Od 17nspie na stojąco, do tego straszny ból głowy aż mam od niego mdłości. A Tu jeszcze tyle roboty w domu... brzuch lekko dzisiaj pobolewal jak na @ Ale jej brak za to znów ten biały rozciagliwy śluz. Nie wiem już może coś mi jest. Może jestem na coś chora. Już zaczynam sobie wkrecac... I dzisiaj pierwszy raz w życiu nie mogę się załatwić. Nigdy nie miałam zaparc.
Kiedy masz okazję zrobić betę?
Szkoda wtedy byłoby wszystko jasne..No właśnie nie za bardzo mam kiedy... ciągle jestem w pracy. A w szpitalu to chyba nie pobierają po poludniu
No właśnie nie za bardzo mam kiedy... ciągle jestem w pracy. A w szpitalu to chyba nie pobierają po poludniu