reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

Te testy się zrobiły żółte Ale mam jakieś tam zdjęcie to wam wrzucę zaraz [emoji4]
No jasne, znaczy się no ciemne [emoji23]

Werka Ty się tak nie stresuj jak masz te wszystkie testy to porównaj co było na początku a co jest teraz :) i bierz witaminki i odpoczywaj!
Później z wczoraj wieczora i na końcu z rana
20200126_231433.jpeg
20200126_223527.jpeg
20200128_131014.jpeg

reklama
Aga idziesz na betę?

Nie. Dlaczego bym miała iść? Oj chyba coś Ci się pomieszało ;)

Suwaczek na dole (ten taki obrazek) pokazuje Ci na którym etapie cyklu jestem ;)

Bete robiłam w sobotę - 0,2 ;) a @ przyszła w poniedziałek ten co był ;)

Sama sobie zasłużyłam na taką betę, bo nie wiedziałam jak brać Luteinę, do karty informacyjnej od lekarza nie zajrzałam tylko zgniotłam 😔 😔 za długo brałam Luteinę i po prostu okres nie przyszedł, bo jej nie odstawiłam - idiotka blondynka ze mnie. Ironia losu nie dość, że blondi to jeszcze ciemna... (np co do Luteiny). Dopiero potem widzę na tej kartce Zalecono Luteinę 2X50 14-24 dc a ja to żarłam zdaje się do 28 dc :D do dnia kiedy bete robiłam :oo: Porażka na całej lini!

Nie. Dlaczego bym miała iść? Oj chyba coś Ci się pomieszało ;)

Suwaczek na dole (ten taki obrazek) pokazuje Ci na którym etapie cyklu jestem ;)

Bete robiłam w sobotę - 0,2 ;) a @ przyszła w poniedziałek ten co był ;)

Sama sobie zasłużyłam na taką betę, bo nie wiedziałam jak brać Luteinę, do karty informacyjnej od lekarza nie zajrzałam tylko zgniotłam 😔 😔 za długo brałam Luteinę i po prostu okres nie przyszedł, bo jej nie odstawiłam - idiotka blondynka ze mnie. Ironia losu nie dość, że blondi to jeszcze ciemna... (np co do Luteiny). Dopiero potem widzę na tej kartce Zalecono Luteinę 2X50 14-24 dc a ja to żarłam zdaje się do 28 dc :D do dnia kiedy bete robiłam :oo: Porażka na całej lini!
Gdzie masz ten suwaczek ?

reklama
Dziewczyny nie wiem co robić i głupieje serio glupieje co mam robić ! Zaczęłam juz pisać na wrześniowe mamy bo ich tam sporo weszłam patrze a tam już jakąś dziewczyna pisze ze w szpitalu i zaczęła ronić lepiej nie wchodzić bo mi się przypomina. Otóż to zapytałam bo nie wierzę że żadna dziewczyna w normalnym cyklu swoim nie brała wspomagacza tylko nie taka co owu nie ma bo to wiadome ze po clo się jakiś pecharxyk pojawi a u mnie 5 domunujacych co mam robić bo chyba nie będę się starać co robić ? Jak pęknie 5 to co trojaczki a ja chce max dwa a nie 5 ja wiem ze w ogóle z tego ciąży może nie być ale się cykam szczerze. Nie wiem czy nie jestem przestumulowana bo mam w sumie coś koło 15 pecherzykow z tego 5 dominujacych dziś 8dc a ja mam już śluz płodny ! I do tego takie parcie na przytulanki ze japierdol.......

Do góry