reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

reklama
OBY Ci się udało! [emoji173] Ja WGL się czuje jakbym zaraz okres miała dostać. Mam teraz dość dużo śluzu bo do 7dpo miałam Sahare. Piersi bolą okropnie nawet samoistnie, a nie tylko przy dotyku. I bolą inaczej dlatego kurde coś czułam. Bolą z boku i od góry A nie jak na okres zawsze od dołu no i bóle brzucha które mnie teraz niepokoją
Gratuluję .
Teraz powinnaś się przenieść do październikowych mam 😉

Nie martw się bo to szkodzi...ja dzień po terminie @miałam bete ponad 1000 ale Ty masz dopiero 26dc także jeszcze ma czas urosnac[emoji6]
No właśnie ja nie mogę... Ogólnie trochę się martwię niską ta beta, oby to było to [emoji173] Bo ja już mam dziwne myśli że może mam pokrzywdzony hormon bo coś mi jest, może od tego guza w cycku.

Verona ;) czasami Dziewczyny maja ponad 5, u Ciebie jest przed terminem @ jeszcze.

A co do kresek, to Wy szybko zachodzcie bo w pazdzierniku/ listopadzie ruszam ja ze staraniami [emoji23][emoji23]

Ania eeee jednak nie skorzystam :D nie chce palic [emoji851][emoji851]

reklama
No w sumie do terminu @ jeszcze 3 dni. Miała być ok środy [emoji4]
Verona ;) czasami Dziewczyny maja ponad 5, u Ciebie jest przed terminem @ jeszcze.

A co do kresek, to Wy szybko zachodzcie bo w pazdzierniku/ listopadzie ruszam ja ze staraniami [emoji23][emoji23]

Ania eeee jednak nie skorzystam :D nie chce palic [emoji851][emoji851]

Do góry