reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

reklama
OBY Ci się udało! [emoji173] Ja WGL się czuje jakbym zaraz okres miała dostać. Mam teraz dość dużo śluzu bo do 7dpo miałam Sahare. Piersi bolą okropnie nawet samoistnie, a nie tylko przy dotyku. I bolą inaczej dlatego kurde coś czułam. Bolą z boku i od góry A nie jak na okres zawsze od dołu no i bóle brzucha które mnie teraz niepokoją
Gratuluję .
Teraz powinnaś się przenieść do październikowych mam 😉

Nie martw się bo to szkodzi...ja dzień po terminie @miałam bete ponad 1000 ale Ty masz dopiero 26dc także jeszcze ma czas urosnac[emoji6]
No właśnie ja nie mogę... Ogólnie trochę się martwię niską ta beta, oby to było to [emoji173] Bo ja już mam dziwne myśli że może mam pokrzywdzony hormon bo coś mi jest, może od tego guza w cycku.

Verona ;) czasami Dziewczyny maja ponad 5, u Ciebie jest przed terminem @ jeszcze.

A co do kresek, to Wy szybko zachodzcie bo w pazdzierniku/ listopadzie ruszam ja ze staraniami [emoji23][emoji23]

Ania eeee jednak nie skorzystam :D nie chce palic [emoji851][emoji851]

reklama
No w sumie do terminu @ jeszcze 3 dni. Miała być ok środy [emoji4]
Verona ;) czasami Dziewczyny maja ponad 5, u Ciebie jest przed terminem @ jeszcze.

A co do kresek, to Wy szybko zachodzcie bo w pazdzierniku/ listopadzie ruszam ja ze staraniami [emoji23][emoji23]

Ania eeee jednak nie skorzystam :D nie chce palic [emoji851][emoji851]

Do góry