monika1708
Fanka BB :)
Jak mówisz że masz dużo pęcherzyków to możeasz pcos?Po jednej zabronił mi lekarz więcej mówił ani pół więcej
Poczytaj sobie...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak mówisz że masz dużo pęcherzyków to możeasz pcos?Po jednej zabronił mi lekarz więcej mówił ani pół więcej
Verona to jutro testa powtarzasz ? Dawaj zdjęcie
Miałam tyle badań żeby tu listy brakło nie mam w 100% pcos. Biorę teraz clo właśnie na większe szanse aby było więcej pecharzykow gotowych do pęknięcia z 3 . Raz miałam ze samo od siebie były dwa dominujące i dwa pękły wtedy są większe szanse na bliźniaki. A lekarz wyraźnie powiedział im więcej pecharzykow tym lepiej znaczy ze kobieta płodna i produkuje odpowiednią ilość zawsze mam parę ale jeden dominujący moim" zadaniem " teraz jest to żeby pekly z 3 aby zwiększyć szanseJak mówisz że masz dużo pęcherzyków to możeasz pcos?
Poczytaj sobie...
Nie widziałam tego testu widać jak nie wiemTu jest mój cień dziś przed beta robiony [emoji23] Jak na bete 13.25 z popoludniowego moczu to i tak w miarę widać [emoji4]Zobacz załącznik 1072933
Ja widziałam inne testy u ciebie tu dawalas na tym wątku bo tamten czytam tak przez pół bo tam w 2h 15stron nie ogarniam tegoBył wstawiony [emoji4] Ale każdy pisał że po czasie i się nie liczy A ja się przekonałam.ze coś w tych okresach po czasie jest [emoji7][emoji23]
Tu jest mój cień dziś przed beta robiony [emoji23] Jak na bete 13.25 z popoludniowego moczu to i tak w miarę widać [emoji4]Zobacz załącznik 1072933
u mnie dziś 28dc A mam 29-30 dniowe.ciekawe czy przyjdzie...jak narazie żadnych objawów...umowa mi się kończy ostatniego marca i jeżeli bym zaszła w ciążę później niż teraz to mi mają prawo nie przedłużyć umowy[emoji24]