reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

reklama
Tu jest mój cień dziś przed beta robiony [emoji23] Jak na bete 13.25 z popoludniowego moczu to i tak w miarę widać [emoji4]
Verona to jutro testa powtarzasz ? Dawaj zdjęcie
20200126_191948.jpeg

Jak mówisz że masz dużo pęcherzyków to możeasz pcos?
Poczytaj sobie...
Miałam tyle badań żeby tu listy brakło nie mam w 100% pcos. Biorę teraz clo właśnie na większe szanse aby było więcej pecharzykow gotowych do pęknięcia z 3 . Raz miałam ze samo od siebie były dwa dominujące i dwa pękły wtedy są większe szanse na bliźniaki. A lekarz wyraźnie powiedział im więcej pecharzykow tym lepiej znaczy ze kobieta płodna i produkuje odpowiednią ilość zawsze mam parę ale jeden dominujący moim" zadaniem " teraz jest to żeby pekly z 3 aby zwiększyć szanse

Był wstawiony [emoji4] Ale każdy pisał że po czasie i się nie liczy A ja się przekonałam.ze coś w tych okresach po czasie jest [emoji7][emoji23]

u mnie dziś 28dc A mam 29-30 dniowe.ciekawe czy przyjdzie...jak narazie żadnych objawów...umowa mi się kończy ostatniego marca i jeżeli bym zaszła w ciążę później niż teraz to mi mają prawo nie przedłużyć umowy[emoji24]
Tu jest mój cień dziś przed beta robiony [emoji23] Jak na bete 13.25 z popoludniowego moczu to i tak w miarę widać [emoji4]Zobacz załącznik 1072933

@Verona26 po tym twoim teście to ja wiedziałam że coś się kroi bo cień musi mieć zabarwiona kreskę kolorem wtedy jest ciąża w 100% . Idź do męża spędź z nim czas i cieszcie się razem ta nowiną.

Załączniki

• Screenshot_2020-01-25-21-13-46.png
    Screenshot_2020-01-25-21-13-46.png
    97,1 KB · Wyświetleń: 69
OBY Ci się udało! [emoji173] Ja WGL się czuje jakbym zaraz okres miała dostać. Mam teraz dość dużo śluzu bo do 7dpo miałam Sahare. Piersi bolą okropnie nawet samoistnie, a nie tylko przy dotyku. I bolą inaczej dlatego kurde coś czułam. Bolą z boku i od góry A nie jak na okres zawsze od dołu no i bóle brzucha które mnie teraz niepokoją
u mnie dziś 28dc A mam 29-30 dniowe.ciekawe czy przyjdzie...jak narazie żadnych objawów...umowa mi się kończy ostatniego marca i jeżeli bym zaszła w ciążę później niż teraz to mi mają prawo nie przedłużyć umowy[emoji24]

reklama
Do góry