reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

reklama
Tu jest mój cień dziś przed beta robiony [emoji23] Jak na bete 13.25 z popoludniowego moczu to i tak w miarę widać [emoji4]
Verona to jutro testa powtarzasz ? Dawaj zdjęcie
20200126_191948.jpeg

Jak mówisz że masz dużo pęcherzyków to możeasz pcos?
Poczytaj sobie...
Miałam tyle badań żeby tu listy brakło nie mam w 100% pcos. Biorę teraz clo właśnie na większe szanse aby było więcej pecharzykow gotowych do pęknięcia z 3 . Raz miałam ze samo od siebie były dwa dominujące i dwa pękły wtedy są większe szanse na bliźniaki. A lekarz wyraźnie powiedział im więcej pecharzykow tym lepiej znaczy ze kobieta płodna i produkuje odpowiednią ilość zawsze mam parę ale jeden dominujący moim" zadaniem " teraz jest to żeby pekly z 3 aby zwiększyć szanse

Był wstawiony [emoji4] Ale każdy pisał że po czasie i się nie liczy A ja się przekonałam.ze coś w tych okresach po czasie jest [emoji7][emoji23]

u mnie dziś 28dc A mam 29-30 dniowe.ciekawe czy przyjdzie...jak narazie żadnych objawów...umowa mi się kończy ostatniego marca i jeżeli bym zaszła w ciążę później niż teraz to mi mają prawo nie przedłużyć umowy[emoji24]
Tu jest mój cień dziś przed beta robiony [emoji23] Jak na bete 13.25 z popoludniowego moczu to i tak w miarę widać [emoji4]Zobacz załącznik 1072933

@Verona26 po tym twoim teście to ja wiedziałam że coś się kroi bo cień musi mieć zabarwiona kreskę kolorem wtedy jest ciąża w 100% . Idź do męża spędź z nim czas i cieszcie się razem ta nowiną.

Załączniki

• Screenshot_2020-01-25-21-13-46.png
    Screenshot_2020-01-25-21-13-46.png
    97,1 KB · Wyświetleń: 61
OBY Ci się udało! [emoji173] Ja WGL się czuje jakbym zaraz okres miała dostać. Mam teraz dość dużo śluzu bo do 7dpo miałam Sahare. Piersi bolą okropnie nawet samoistnie, a nie tylko przy dotyku. I bolą inaczej dlatego kurde coś czułam. Bolą z boku i od góry A nie jak na okres zawsze od dołu no i bóle brzucha które mnie teraz niepokoją
u mnie dziś 28dc A mam 29-30 dniowe.ciekawe czy przyjdzie...jak narazie żadnych objawów...umowa mi się kończy ostatniego marca i jeżeli bym zaszła w ciążę później niż teraz to mi mają prawo nie przedłużyć umowy[emoji24]

reklama
Do góry