reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

reklama
Chciałabym tak zrobić Ale kurde wiem że dziewczynom popsuje plany, kumpela na urlopie A szefowa dostanie ciasny w pysku jak zadzwonię rano, bo zastępstwa nie będzie miała.
@Verona26 Dokładnie jak dara mówi zadzwoń rano ze jesteś chora masz gorączkę zyga cie skraczke masz i chyba coś zlapalas. Załatwisz sobie l4 na 2tyg a potem im przywalisz l4 bo w ciąży jesteś nie mów tak wczas ze w ciąży jesteś tylko ze chora jesteś a po 2tyg jak juz oficjalnie będziesz mieć od gin przywalisz l4

Ile bierzesz tego clo?
W 1dc w 2dc w 3dc koniec bo mam swoją owulacje i pecharzyki pękają zawsze mam owu nie mam tak żeby nie mieć to mam taki mały wspomagacz lekarz powiedział ze powinny peknac u mnie dwa i więcej byłam na monitoringu w piątek to było tyle pecharzykow ze babka nie zliczyla mówiła ze jajniki są obsypane pecharzykami zobaczymy co z tego wyjdzie jak narazie czuje ból dość duży bol wiec się boje .

Kobito nawet mnie nie denerwuj że się przejmujesz co szefowa powie! Na zwolnienie i dbać o siebie i kropulke[emoji3531][emoji2960]
Chciałabym tak zrobić Ale kurde wiem że dziewczynom popsuje plany, kumpela na urlopie A szefowa dostanie ciasny w pysku jak zadzwonię rano, bo zastępstwa nie będzie miała.

A czym ty się przejmujesz dziewczynami ty patrz na siebie i swojego kropka a nie ze nie będzie miał kto robić wal to . Dzwon rano ze cie sra i nie dasz rady . 10h jak piszesz fizycznej pracy to trochę za dużo jak na początek ciąży

Prace mam siedzącą Ale muszę dźwigać paczki bo na poczcie pracuje [emoji58]
A czym ty się przejmujesz dziewczynami ty patrz na siebie i swojego kropka a nie ze nie będzie miał kto robić wal to . Dzwon rano ze cie sra i nie dasz rady . 10h jak piszesz fizycznej pracy to trochę za dużo jak na początek ciąży

W 1dc w 2dc w 3dc koniec bo mam swoją owulacje i pecharzyki pękają zawsze mam owu nie mam tak żeby nie mieć to mam taki mały wspomagacz lekarz powiedział ze powinny peknac u mnie dwa i więcej byłam na monitoringu w piątek to było tyle pecharzykow ze babka nie zliczyla mówiła ze jajniki są obsypane pecharzykami zobaczymy co z tego wyjdzie jak narazie czuje ból dość duży bol wiec się boje .
Ale ile tabletek..

reklama
Do góry