reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

A u mnie dziś bolą jajniki dos mocno je czuje zwłaszcza prawy jutro kolejny monitoring boje się ze przesadziłam z clo ale spokojna dawkę mi lekarz dał . Jak je czuje tzn ze coś się dzieje czyli zareagowały na lek . Dziś mam 6 dc

reklama
Dziękuję dziewczynki za wszystkie gratulacje!!! [emoji173][emoji173] Mąż skacze z radości, byliśmy w galerii jak wyniki przyszly i chyba wszyscy słyszeli jak się wydaarlam "Jestem w ciazy"! [emoji23][emoji23][emoji23] Przypal na maxa [emoji23][emoji23][emoji23] Ogólnie jeszcze w to nie wierzę. Oby tylko przyrost był prawidłowy i serduszko biło o to się modlę! [emoji7] Jeżeli chodzi o koszty bety to 40 zł. Miała być w 2h byłam w godzinę dziesięć [emoji4]

reklama
Do góry