reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

@Wesoła_Aga wiem że nie jest tak prosto kochana 😘ale pozytywne nastawienie naprawdę wiele potrafi zdziałać. A chłop ? Niech się nie spina, ma super kobietę obok siebie to i dzidzia przyjdzie w swoim czasie❤

reklama
Już od 2018 próbujemy 🤪 🤪 Także wiesz im dalej tym trudniej - wiadomo. W marcu nawet jesteśmy zapisani do Klikini (NFZ), może tam coś wymyślą...
Kochana, pamietam Twoją historię. Ja pomimo że jestem świeżą staraczką, to jednak regularnie chodziłam wcześniej do gina, wiem że pęcherzyki mi nie pękają, ( lekarz po cichu podejrzewa PCOS)wysoka prolaktyna ostatnio wyskoczyła- wiadomo różnie może być, i z czasem rzeczywiście nie dziwię się że człowiek traci nadzieję.

Kochana, pamietam Twoją historię. Ja pomimo że jestem świeżą staraczką, to jednak regularnie chodziłam wcześniej do gina, wiem że pęcherzyki mi nie pękają, ( lekarz po cichu podejrzewa PCOS)wysoka prolaktyna ostatnio wyskoczyła- wiadomo różnie może być, i z czasem rzeczywiście nie dziwię się że człowiek traci nadzieję.

PCOS to nie tylko niepekajace pecherzyki. U mnie tez pcos podejrzewane a pecherzyki mi pekaja. Do tego mimo, ze jestem na implancie to myslalam, ze mi sie nic w jajcorach nie produkuje. Bylam na przegladzie i babka tez mi powiedziala, ze mam jajniki typowo policystyczne [emoji22]

I co nic Ci nie dawał na to, by pękały?

reklama
PCOS to nie tylko niepekajace pecherzyki. U mnie tez pcos podejrzewane a pecherzyki mi pekaja. Do tego mimo, ze jestem na implancie to myslalam, ze mi sie nic w jajcorach nie produkuje. Bylam na przegladzie i babka tez mi powiedziala, ze mam jajniki typowo policystyczne
emoji22.png
Dokładnie, wiem o tym :) testosteron i androgeny w normie, aczkolwiek stosunek LH do FSH już wynosi ok 2- więc podwyższony. Obraz usg niejednoznaczny, zależnie w którym dniu cyklu robione usg. Na szczęście mam super lekarza, który ogarnia temat :)
@Wesoła_Aga narazie będziemy walczyć z podwyższoną prolaktyną- powtarzam wynik jak dostanę @ i idę po receptę na dostinex, bo wysoka prolaktyna tez może powodować kłopoty z pękaniem.

Do góry