reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

Zrobiłam przy okazji zakupów [emoji23][emoji23][emoji23] czekam na wynik [emoji4]
A verona hmm shizuje haha verona nie obraz się będzie będzie w momencie kiedy odpuścisz i troszcxeczke zluzujesz bo czytając tamten wątek to musisz już wiedzieć juz juz teraz bo jak nie to szlak mnie trafi ja to tak odebrałam. Ze cie do waryjatkowa zawioza czy coś takiego pisałaś uda się verona jak zluzujesz dupe . Życzę Ci żebyś zobaczyła te wymarzone II KRESKI tylko każda tu na to czeka a ja już prawie dwa lata ale jeszcze ze spokojem. Za bardzo analizujesz wszystko i tak się stanie to co ma być a nie to co byś ty chciała tu i teraz .
Miałam wysłać ci moje cienie ale odpuscilam (na początku jak testował na tanich testach ) ja po prostu kupiłam lepsze testy i od razu widać co i jak . Nawet jak widzę cień to sobie spokojnie czekam do następnego dnia a nie robie testu ciążowego "co sikanie " nie daj się wprowadzić siebie w ten rytm taki jak ja miałam na początku shizy waryjowalam bo muszą być kreski rozumiem Cię ale wszyscy ci mówią zrób betę jak chcesz wiedzieć wczesniej jutro na spokojnie rano a nie jechać pół Polski bo ty mudisz juz dziś wiedzieć dla mnie to już przegięcie totalne . Verona to twój drugi cykl zluzuj się trochę [emoji8]

reklama
reklama
Do góry