Kochana 2 tabletki kosztują 75zl ! 4tabletki 150zl 8tabletek coś koło 280zl to nie wiem skąd taka cene wzielas sprawdź w Google na aptekach . Lekarze przepisuja max 4 tabletki bo tego się bierze chyba 1/4 tabletki na tydzień lub na 5dni jakoś tak@Ania7812 wiem że dostinex jest drogi, kosztuje ok 130 zł/ 8 tabletek . Masz rację, że warto- wiem że szybko i skutecznie zbija prolatyne.
reklama
Daraa_94
Fanka BB :)
Ja mam brać 1/4 tabletki 2 razy w tygodniu na ulotce są napisane skutki uboczne dziś czytałam.
Ja płaciłam 120zl za 8 tabletek i do tego euthyrox na tarczyce
Po dostinex nie ma żadnych skutków ubocznych to najlepszy lek na rynku na PRL i jest bardzo drogi tabletka jedna wychodzi 30 parę zł . @Daraa_94 ile placilas za nie ? Bromergon jest najtańszy na PRL ale tyle skutków ubocznych ze głowa boli a kosztuje z 30zl całe opakowanie wiec moim zdaniem warto w staraniach wziąść ten lepszy
Tak są wypisane skutki uboczne ale żadna dziewczyna z forum które czytałam przy wyborze tabletek na zbocze PRL nie miała żadnych skutków ubocznych po przyjmowaniu za to po bromergonie głową boli tyle ich było . Daria to masz ze zniżka taka cene bo bardzo tanio parę mies temu jak pytałam w aptece to kobita mi mówiła ze wychodzi coś koło 30zl za tabletkę 100% płatne na recepcieJa mam brać 1/4 tabletki 2 razy w tygodniu na ulotce są napisane skutki uboczne dziś czytałam.
Daraa_94
Koleżanka z pracy brała też i polecała mi jedna aptekę tam kupuje za 100 zł ale od endo do tej apteki nie opłacalo mi się jechać.Tak są wypisane skutki uboczne ale żadna dziewczyna z forum które czytałam przy wyborze tabletek na zbocze PRL nie miała żadnych skutków ubocznych po przyjmowaniu za to po bromergonie głową boli tyle ich było . Daria to masz ze zniżka taka cene bo bardzo tanio parę mies temu jak pytałam w aptece to kobita mi mówiła ze wychodzi coś koło 30zl za tabletkę 100% płatne na recepcie
Teraz następna dawka w środę ale już podzielę sobie. Za 2 tygodnie robię od nowa wszystkie wyniki ciekawe czy będą jakieś efekty
No to potaniały to dobrze bo te leki i tak są drogie jak fix@Ania7812 dokładnie tak jak Daria pisze, można kupić 8 tabletek za 130 zł i taniej
Daraa_94
Oby były skuteczne! [emoji120]
No to potaniały to dobrze bo te leki i tak są drogie jak fix
Dara na pewno one są b.dobre uwierz.Oby były skuteczne! [emoji120]
Zobaczysz niedługo nam się będziesz chwalić testem ja jakoś wierze w ciebie najbardziej i od początku ze z tego forum to ty będziesz 1sza
Daraa_94
Dziękuję [emoji3531]Dara na pewno one są b.dobre uwierz.
Zobaczysz niedługo nam się będziesz chwalić testem ja jakoś wierze w ciebie najbardziej i od początku ze z tego forum to ty będziesz 1sza
Jednak największe szanse ma @Verona26 czekam na jej wynik
reklama
A verona hmm shizuje haha verona nie obraz się będzie będzie w momencie kiedy odpuścisz i troszcxeczke zluzujesz bo czytając tamten wątek to musisz już wiedzieć juz juz teraz bo jak nie to szlak mnie trafi ja to tak odebrałam. Ze cie do waryjatkowa zawioza czy coś takiego pisałaś uda się verona jak zluzujesz dupe . Życzę Ci żebyś zobaczyła te wymarzone II KRESKI tylko każda tu na to czeka a ja już prawie dwa lata ale jeszcze ze spokojem. Za bardzo analizujesz wszystko i tak się stanie to co ma być a nie to co byś ty chciała tu i teraz .Dziękuję [emoji3531]
Jednak największe szanse ma @Verona26 czekam na jej wynik
Miałam wysłać ci moje cienie ale odpuscilam (na początku jak testował na tanich testach ) ja po prostu kupiłam lepsze testy i od razu widać co i jak . Nawet jak widzę cień to sobie spokojnie czekam do następnego dnia a nie robie testu ciążowego "co sikanie " nie daj się wprowadzić siebie w ten rytm taki jak ja miałam na początku shizy waryjowalam bo muszą być kreski rozumiem Cię ale wszyscy ci mówią zrób betę jak chcesz wiedzieć wczesniej jutro na spokojnie rano a nie jechać pół Polski bo ty mudisz juz dziś wiedzieć dla mnie to już przegięcie totalne . Verona to twój drugi cykl zluzuj się trochę