reklama
Verona26
Fanka BB :)
Wiem wiem. Tym bardziej że tak mi dzisiaj niedobrze że zaraz przytule chyba toalete [emoji23][emoji23][emoji2961] A brzuch boli jak na @
Jedz na betę wiesz ze dziś już Ci nie damy spokoju [emoji23][emoji2960]
Daraa_94
Porozmawiaj z muszla [emoji23]
Coś tam się przebija, jedz kochana!
Wiem wiem. Tym bardziej że tak mi dzisiaj niedobrze że zaraz przytule chyba toalete [emoji23][emoji23][emoji2961] A brzuch boli jak na @
Verona26
Na zdjęciu słabo widać. Na żywo jest blada różowa [emoji4]
Porozmawiaj z muszla [emoji23]
Verona26
Dzwoniłam do laboratorium. Można przyjechać. Ciul że pojadę 50 km [emoji23][emoji23][emoji23] Mecz w mnie już te testy. Ciekawe czy coś wykaże już [emoji4] Mąż twierdzi że to chyba jednak za wcześnie bo termin okresu w środę [emoji848]
Daraa_94
Skoro testy wychodzą to beta też chyba powinnaDzwoniłam do laboratorium. Można przyjechać. Ciul że pojadę 50 km [emoji23][emoji23][emoji23] Mecz w mnie już te testy. Ciekawe czy coś wykaże już [emoji4] Mąż twierdzi że to chyba jednak za wcześnie bo termin okresu w środę [emoji848]
Wesoła_Aga
Aga, przepraszam, ze to napisze. Mozesz sie na mnie obrazic. Ale z takim partnerem balabym sie zajsc w ciaze. Skoro jemu zalezy tylko na dziecku, a widac ze Ty czujesz sie niepewnie w tym zwiazku
Popraw mnie jezeli sie myle.
Verona ja bym uznala za negatw jezeli odczytalas wynik po 10min.
Ja kolejny dzien w pracy, dzis zaczelam od 6:30 w jednej pracy a na 8 mialam do drugiej. Do tej pierwszej wracam po 23 i zostaje do 7 rano.
Czego sie nie robi dla wakacji [emoji23][emoji23] i byciu niezalezna
Nie ma problemu, nie obrażam się.
Aga a jak twoje badania ci wychodzą co robiłaś ? Z badań może jakieś dodatkowe dorobić.
Jak mi się uda to wyślę Ci moje te bardzo drogie tabletki ma poprawę komórek jajowych ale min 3mies trzeba brać . Przykro mi ze masz taką sytuację z mężem powiem ci szczerze ze myślę o tobie jak kolwiek to zabrzmi. Ja tez jestem trochę takiego zdania jak Magda ze nie wiem czy bym z takim facetem była . Mój M powiedział mi ze jak nie będziemy mieć to adoptujemy i będzie co się przejmuje wiec jego nastawienie jest tak pozytywne nigdy mi nie dał odczuć ze jak nie będziemy mieć dziecka to mnie zostawi wręcz przeciwnie ja mu to mówięa on a gdzie pójdziesz nikogo nie znajdziesz takiego zajebistego jak ja . No i ma rację . Nie możesz pisać że z nim się nie da gadać bo zawsze są jakieś wyjścia musisz z nim pogadać wydaje mi się ze on wywiera na ciebie za duży nacisk. Jakby cie wspierał ze jakoś razem przez to przejdzie cie to zaraz by się ciąża pojawiła bo to też siedzi w twojej głowie tym bardziej ze wiesz ze szanse są 6 razy w roku . 3mamy kciuki za ciebie
On zakłada ciągle, zę jego plemniki dadzą radę i nie bierze pod uwagę żadnej adopcji.
I prezycując to nie mąż (na szczęście) tylko chłopak. Nie zasłużył sobie jeszcze na miano męża.
U niego badania nasienia wychodzą bez zarzutu.
U mnie też niczego nie znajdują, cytologia OK,tarczyca OK, praca nawet wymagała by robić badania na choroby weneryczne - wynik ujemny, hiv ujemy. Salmonella ujemna
Na USG też żadnych zmian w obrębie dróg rodnych.
No jedynie ta niedrożność prawostronna.
Po dostinex nie ma żadnych skutków ubocznych to najlepszy lek na rynku na PRL i jest bardzo drogi tabletka jedna wychodzi 30 parę zł . @Daraa_94 ile placilas za nie ? Bromergon jest najtańszy na PRL ale tyle skutków ubocznych ze głowa boli a kosztuje z 30zl całe opakowanie wiec moim zdaniem warto w staraniach wziąść ten lepszy@Daraa_94 dziękirzeczywiście, cały ranek podglądałam czy są jakieś nowe wieści. W takim razie czekamy na wyniki bety
@Daraa_94 a jak u Ciebie po Dostinexie ? Dobrze sie czujesz ? Brak skutków ubocznych ? Pytam, bo jak przyjdzie @ to powtarzam wyniki, jeśli nadal prolaktyna będzie wysoka to lekarz uprzedzał że mi go przepisze.
Daria to za dużo ! Tego się bierze chyba 1/4 tabletki na tydzień ! Musisz organizm przyzwyczaić ta tabletka jest taka mala i jeszcze ja trzeba podzielić na cztery. To się taka malutką cwiarteczke bierzeNie wiem czy to możliwe ale wczoraj wzięłam połowę bo nie chciało mi się dzielić na 1/4 tabletki i mnie przeczyściło a później tak trochę jakby na wymioty ale wypiłam wode i mi przeszło poszłam spać![]()
reklama