reklama
Daj zdjęcie znam się trochę na cieniach bo miałam dwie ciążę testowane od 8dpoNo ja teraz wyciaglam test test z kosza bo nie dawał mi spokoju. I jest ten cień! Boże ja już nie chce tych cieni! Ostatnio mnie też w bambuko zrobiły!
Widać cień z daleka. Jeśli to tylko cień to może być ze w tym miejscu powinna być kreska tak mają tanie testy jeśli widzisz lekkiego koloru to ciąża. Dla porównania możesz dać mężowi nasiusiac na drugi taki sam jeśli kreski nie będzie to możesz mieć nadzieję . PowodzeniaDaj zdjęcie znam się trochę na cieniach bo miałam dwie ciążę testowane od 8dpo
Verona26
Fanka BB :)
Najdziwniejsze że jak się zabarwiala to była wyraźna ta kreska A później zniknela i pojawił się cień! [emoji23][emoji23][emoji23] Normalnie paranoja [emoji23][emoji23]
Widać cień z daleka. Jeśli to tylko cień to może być ze w tym miejscu powinna być kreska tak mają tanie testy jeśli widzisz lekkiego koloru to ciąża. Dla porównania możesz dać mężowi nasiusiac na drugi taki sam jeśli kreski nie będzie to możesz mieć nadzieję . Powodzenia
A nie masz innego testu innej firmy możesz srobowac innej firmy i porównaćWłaśnie nie jest całkowicie białą lecz bardzo delikatnie zabrwiona. Ale ja nie wierzę w to. W zeszłym miesiącu było to samo i okres przyszedł [emoji58] Także nadziei sobie nie robię żadnej [emoji4]
reklama