reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

@Verona26 one wychodzą juz 11 ,12 dpo
Ja ich tylko używam w tych dniach i nigdy mnie nie zawiodły a jak ciąża była to pokazały słabą kreskę druga ale była
Tam jeszcze dałam testy owulacujne nigdy mnie nie zawiodły

Załączniki

• 20200125_122634.jpg
    20200125_122634.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 52
reklama
No ja teraz wyciaglam test test z kosza bo nie dawał mi spokoju. I jest ten cień! Boże ja już nie chce tych cieni! Ostatnio mnie też w bambuko zrobiły!

Kurde mam rozładowany telefon i nie mogę zrobić zdjęcia z lampą musi się rozładować A bez lampy nie wiem czy będziecie widzieć [emoji58] Słabo na tych zdjęciach widać!
20200125_132941.jpeg
20200125_133611.jpeg

Daj zdjęcie znam się trochę na cieniach bo miałam dwie ciążę testowane od 8dpo
Widać cień z daleka. Jeśli to tylko cień to może być ze w tym miejscu powinna być kreska tak mają tanie testy jeśli widzisz lekkiego koloru to ciąża. Dla porównania możesz dać mężowi nasiusiac na drugi taki sam jeśli kreski nie będzie to możesz mieć nadzieję . Powodzenia

Właśnie nie jest całkowicie białą lecz bardzo delikatnie zabrwiona. Ale ja nie wierzę w to. W zeszłym miesiącu było to samo i okres przyszedł [emoji58] Także nadziei sobie nie robię żadnej [emoji4]

Najdziwniejsze że jak się zabarwiala to była wyraźna ta kreska A później zniknela i pojawił się cień! [emoji23][emoji23][emoji23] Normalnie paranoja [emoji23][emoji23]
Widać cień z daleka. Jeśli to tylko cień to może być ze w tym miejscu powinna być kreska tak mają tanie testy jeśli widzisz lekkiego koloru to ciąża. Dla porównania możesz dać mężowi nasiusiac na drugi taki sam jeśli kreski nie będzie to możesz mieć nadzieję . Powodzenia

reklama
Do góry