reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

reklama
Kochano nie nakrecaj się, zrób test jutro kup sobie dziś z 2 inne i zobaczymy :) szczerze powiedziawszy ta kreska jest bardziej widoczna niż w tamtym miesiącu :) trzymam kciuksy [emoji3531][emoji110]
Widac Ale nie wiem czy to nie jakąś kreska fabryczna. W tym cyklu widzę że znów powtórka z rozrywki. Chyba za długo tak nie pociągnie [emoji57][emoji58]

Ja dziś na wieczór muszę wziąć dostinex 1/4 tabletki ale ona jest tak malutka że chyba wezmę 1/3. Mam nadzieję, że prześpię spokojnie noc jak tu być spokojna jak w pracy młyn i dym.

Mam jeszcze takich 8 szt [emoji23][emoji23][emoji23] Dobra zrobię jutro rano i zobaczymy [emoji4]
Kochano nie nakrecaj się, zrób test jutro kup sobie dziś z 2 inne i zobaczymy :) szczerze powiedziawszy ta kreska jest bardziej widoczna niż w tamtym miesiącu :) trzymam kciuksy [emoji3531][emoji110]

Tu jest z fałszem i chyba gorzej widać niż bez [emoji23][emoji23][emoji23] Dobra wywalam to już! Powtórzę jutro i dam Wam znać [emoji23][emoji23][emoji23]
20200125_135757.jpeg
20200125_144339.jpeg

reklama
Verona wyrzucaj i nawet nie spogladaj ;)

Ja weekend w pracy, moj pojechal na mecz ;) od jutra bede miala maly zapieprz przez kilka dni.

Ania jak jajcory?

Dara @ bardzo meczy ? :(
Hej . lepiej po 2giej tabletce czułam mega teraz czuję że jest coś innego niż zwykle czas pokaże . Nie nakrecam się spokojnie jak na wojnie mam w tym miesiącu mega luz na to . No to miłego dnia w pracy ja mam na szczęście wolne weekendy 😀

@Verona26 życzę Ci jak najlepiej uwierz ale za bardzo się spinasz mimo że mówisz ze nie czytałam tamten drugi wątek tez . Analizujesz szukasz może jednak może nie ze się nastawiasz na okres ja po 2latach prawie się tak nie nakręcam owszem fajnie by było i juz po tym czasie nie mogę się doczekać dołek mnie łapie ale ty w porównaniu do mnie to mega schizujesz nawet jak ci się udało to ten kropek ci z tamtąd nie ucieknie i da o sobie znać kiedy ty się wyciszysz no ty wcale nie pomagasz sobie i dziecku jak ty tak szaleć będziesz . Uwierz ze wiem co mówię . Pełen Relax ci życzę nawet jak zobaczysz cienka kreskę to to jest dopiero połowa sukcesu a ten stres ci nie pomoże uwierz . Ja bym poczekała spokojnie do poniedziałku i wtedy rano zrobiła test. Ja tez testuje ale robie widzę cień cienia często na tanich testach i kosz ja czekam na kreskę a nie na cień cienia . Po co analizować w takim razie ci wyjdzie ze co miesiąc w ciąży jesteś .

Do góry