reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

reklama
Kochano nie nakrecaj się, zrób test jutro kup sobie dziś z 2 inne i zobaczymy :) szczerze powiedziawszy ta kreska jest bardziej widoczna niż w tamtym miesiącu :) trzymam kciuksy [emoji3531][emoji110]
Widac Ale nie wiem czy to nie jakąś kreska fabryczna. W tym cyklu widzę że znów powtórka z rozrywki. Chyba za długo tak nie pociągnie [emoji57][emoji58]

Ja dziś na wieczór muszę wziąć dostinex 1/4 tabletki ale ona jest tak malutka że chyba wezmę 1/3. Mam nadzieję, że prześpię spokojnie noc jak tu być spokojna jak w pracy młyn i dym.

Mam jeszcze takich 8 szt [emoji23][emoji23][emoji23] Dobra zrobię jutro rano i zobaczymy [emoji4]
Kochano nie nakrecaj się, zrób test jutro kup sobie dziś z 2 inne i zobaczymy :) szczerze powiedziawszy ta kreska jest bardziej widoczna niż w tamtym miesiącu :) trzymam kciuksy [emoji3531][emoji110]

Tu jest z fałszem i chyba gorzej widać niż bez [emoji23][emoji23][emoji23] Dobra wywalam to już! Powtórzę jutro i dam Wam znać [emoji23][emoji23][emoji23]
20200125_135757.jpeg
20200125_144339.jpeg

reklama
Verona wyrzucaj i nawet nie spogladaj ;)

Ja weekend w pracy, moj pojechal na mecz ;) od jutra bede miala maly zapieprz przez kilka dni.

Ania jak jajcory?

Dara @ bardzo meczy ? :(
Hej . lepiej po 2giej tabletce czułam mega teraz czuję że jest coś innego niż zwykle czas pokaże . Nie nakrecam się spokojnie jak na wojnie mam w tym miesiącu mega luz na to . No to miłego dnia w pracy ja mam na szczęście wolne weekendy 😀

@Verona26 życzę Ci jak najlepiej uwierz ale za bardzo się spinasz mimo że mówisz ze nie czytałam tamten drugi wątek tez . Analizujesz szukasz może jednak może nie ze się nastawiasz na okres ja po 2latach prawie się tak nie nakręcam owszem fajnie by było i juz po tym czasie nie mogę się doczekać dołek mnie łapie ale ty w porównaniu do mnie to mega schizujesz nawet jak ci się udało to ten kropek ci z tamtąd nie ucieknie i da o sobie znać kiedy ty się wyciszysz no ty wcale nie pomagasz sobie i dziecku jak ty tak szaleć będziesz . Uwierz ze wiem co mówię . Pełen Relax ci życzę nawet jak zobaczysz cienka kreskę to to jest dopiero połowa sukcesu a ten stres ci nie pomoże uwierz . Ja bym poczekała spokojnie do poniedziałku i wtedy rano zrobiła test. Ja tez testuje ale robie widzę cień cienia często na tanich testach i kosz ja czekam na kreskę a nie na cień cienia . Po co analizować w takim razie ci wyjdzie ze co miesiąc w ciąży jesteś .

Do góry