reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

Verona wyrzucaj i nawet nie spogladaj ;)

Ja weekend w pracy, moj pojechal na mecz ;) od jutra bede miala maly zapieprz przez kilka dni.

Ania jak jajcory?

Dara @ bardzo meczy ? :(
Bolały mnie cycki i rano pierwszej nocy była powódź a teraz jest względnie, wgl nie miałam boli krzyża :) aczkolwiek bardziej widać moje nerwy

reklama
Wiesz bardzo wkurzaja te testy. Nie powinno tak być. Powinna być albo kreska albo białe tło. Wiem że e kreski nic nie oznaczają tym bardziej że brzuch boli. Spoko. Poczekam do jutra ewentualnie w pn zrobię
Dziś zrobiłam dlatego że widzę się z kumplami, mamy wypad i chciałam zobaczyć czy mogę winko wypić czy nie [emoji4]
Hej . lepiej po 2giej tabletce czułam mega teraz czuję że jest coś innego niż zwykle czas pokaże . Nie nakrecam się spokojnie jak na wojnie mam w tym miesiącu mega luz na to . No to miłego dnia w pracy ja mam na szczęście wolne weekendy [emoji3]

@Verona26 życzę Ci jak najlepiej uwierz ale za bardzo się spinasz mimo że mówisz ze nie czytałam tamten drugi wątek tez . Analizujesz szukasz może jednak może nie ze się nastawiasz na okres ja po 2latach prawie się tak nie nakręcam owszem fajnie by było i juz po tym czasie nie mogę się doczekać dołek mnie łapie ale ty w porównaniu do mnie to mega schizujesz nawet jak ci się udało to ten kropek ci z tamtąd nie ucieknie i da o sobie znać kiedy ty się wyciszysz no ty wcale nie pomagasz sobie i dziecku jak ty tak szaleć będziesz . Uwierz ze wiem co mówię . Pełen Relax ci życzę nawet jak zobaczysz cienka kreskę to to jest dopiero połowa sukcesu a ten stres ci nie pomoże uwierz . Ja bym poczekała spokojnie do poniedziałku i wtedy rano zrobiła test. Ja tez testuje ale robie widzę cień cienia często na tanich testach i kosz ja czekam na kreskę a nie na cień cienia . Po co analizować w takim razie ci wyjdzie ze co miesiąc w ciąży jesteś .

Wiesz bardzo wkurzaja te testy. Nie powinno tak być. Powinna być albo kreska albo białe tło. Wiem że e kreski nic nie oznaczają tym bardziej że brzuch boli. Spoko. Poczekam do jutra ewentualnie w pn zrobię
Dziś zrobiłam dlatego że widzę się z kumplami, mamy wypad i chciałam zobaczyć czy mogę winko wypić czy nie [emoji4]
Jak się napijesz a cie cofnie to lepszy test ciążowy niż ten co rano robiłaś . Bo w ciąży alkohol stoi w gardle. A przy staraniach ja nie pije tylko do owulacji wino potem koniec przy staraniach trzeba niestety zrezygnować z alkoholu do owu potem basta

Nie chce też popadać w paranoje. Spróbuje coś wypić [emoji4] się okaże czy odrzuci czy nie [emoji4]
Jak się napijesz a cie cofnie to lepszy test ciążowy niż ten co rano robiłaś . Bo w ciąży alkohol stoi w gardle. A przy staraniach ja nie pije tylko do owulacji wino potem koniec przy staraniach trzeba niestety zrezygnować z alkoholu do owu potem basta

Nie chce też popadać w paranoje. Spróbuje coś wypić [emoji4] się okaże czy odrzuci czy nie [emoji4]
My się staramy ale ja żyję normalnym życiem na codzień mam ochotę na chipsy to je zjem nie mam czegoś takiego ze dziecku zaszkodzą. Bo mogę być w ciąży . Oczywiście z umiarem alkohol lampę wina czy coś nie żebyś przyszła ledwo co do domu bo to na pewno nie jest wskazane.
Ja uciekam juz mam kupę pracy w domu a cały czas zerkam na tel . Miłego wieczorku

Ja nie mowie o upijaniu sie do upadlego [emoji4] Bez przesady [emoji4] Milego wieczorku [emoji4]
My się staramy ale ja żyję normalnym życiem na codzień mam ochotę na chipsy to je zjem nie mam czegoś takiego ze dziecku zaszkodzą. Bo mogę być w ciąży . Oczywiście z umiarem alkohol lampę wina czy coś nie żebyś przyszła ledwo co do domu bo to na pewno nie jest wskazane.
Ja uciekam juz mam kupę pracy w domu a cały czas zerkam na tel . Miłego wieczorku

reklama
Do góry